Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σωματείο Εργαζομένων: Οι μάσκες Πέσανε - "Μαύρο" στη Λουτρόπολη Αλμωπίας με ευθύνη της Διοίκησης


Οι εργαζόμενοι στη Λουτρόπολη μετά από παρότρυνση του Δημάρχου για διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους και την εξακολούθηση της παραμονής τους στην εργασία και με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων τους προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

Κατά την εκδίκαση της προσωρινής διαταγής η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης της Λουτρόπουλης που διοικείται από τον Δήμαρχο Αλμωπίας, κατέθεσε τις προτάσεις και τους ισχυρισμούς της.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν παρουσία όλων των εργαζομένων στη διαδικασία, προς μεγάλη μας έκπληξη, δεδομένου ότι ο ίδιος δημοσίευσε στα μέσα ότι είναι με το μέρος μας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας,  ζήτησε την άμεση εκδίωξη όλων των εργαζομένων. 

Εάν υλοποιηθεί σήμερα η απαίτηση του Δημάρχου, όπως όλοι αντιλαμβάνεστε η Λουτρόπολη βάζει λουκέτο με ότι αυτό συνεπάγεται για τη φήμη της αλλά και για τους πόρους που εξοικονομεί για το δήμο μας. Και όλα αυτά με προσωπική ευθύνη του Δημάρχου, ο οποίος αρνείται να καταβάλλει τους οφειλόμενους μισθούς και να διατηρήσει τις υφιστάμενες πολυετείς εργασιακές μας σχέσεις  προς όφελος άλλων σκοπιμοτήτων και ύποπτων προσλήψεων χωρίς ΑΣΕΠ.

Ταυτόχρονα ομολόγησε ότι ξεκίνησε με προσωπική επιλογή, κατά την απόλυτη κρίση του και προφορικά (κάνοντας τηλεφωνήματα) την πρόσληψη προσωπικού στη Λουτρόπολη χωρίς την τήρηση των διαδικασιών του ΑΣΕΠ.

Μετά από τη συγκεκριμένη διαδικασία "οι μάσκες έπεσαν" και ο δήμαρχος Αλμωπίας έδειξε τις πραγματικές προθέσεις του, οι οποίες στοχεύουν στην εκδίωξη παραμονές Χριστουγέννων 17 οικογενειών και μάλιστα χωρίς να καταβάλει σε κανέναν τις δεδουλευμένες αποδοχές. Ταυτόχρονα ο ίδιος επιλέγει μόνος του χωρίς τη τήρηση των διαδικασιών ΑΣΕΠ τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη Λουτρόπολη. Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνουμε τους συντοπίτες μας και όχι μόνο ότι ο αγώνας μας για τη δεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας θα συνεχιστεί και καλούμε σε συστράτευση όλους τους συντοπίτες μας προκειμένου να στήσουμε ένα τοίχος απέναντι στην αυθαιρεσία της διοίκησης. Επιπλέον δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε αμέτοχοι παρατηρητές αυθαιρεσιών και περίεργων προσλήψεων χωρίς τη τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη και στον Εισαγγελέα υπερασπίζοντας τη διαφάνεια των προσλήψεων και τη νομιμότητα στις εργασιακές σχέσεις στη λουτρόπολη.

Σωματείο Εργαζομένων στη Λουτρόπολη
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. φιλε μου η αλμωπια εχει 5.000 οικογενειες δεν ειναι μονο 17 κ κανεις δε λεει να μη πληρωθουνε,αλλα οχι και να θελουν να γινουν μονιμη, αυτη η επιχειρηση ειναι να βοηθαει ολοι την αλμωπια και οχι μονο 17...Και ειναι πολυ που θελουν να μπουν για δουλεια μονο κ μονο για να εχουν ασφαλεια ενος χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανε δουλεψε εσυ 3 μηνες,μεινε απληρωτος για ενα τριμηνο και θα κανεις κολοτουμπα σε αυτα που λες.και απο που και ως που να βοηθαει ολη τν Αλμωπια?μν τρελαθουμε κιολας! Λουτρα Λουτρακιου Ποζαρ ειναι.

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς
      Κάτω τα χέρια απο το Λουτράκι και τα λουτρά πόζαρ.

      Διαγραφή
    3. ολοι εσεις οι 17 με Ασεπ μπηκατε? παρακαλουσατε καποιοι με διμηνο να μπειτε οποτε μην παραμιλατε απο τυχη σας εκατσε κ μεινατε. τα παραπονα σας στον Τσιπρα κ στον Σκουρλετη

      Διαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΕΠ ΜΠΗΚΑΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εσείς νομίζετε ότι όσοι μπήκαν με ΑΣΕΠ δεν διώκονται αν δεν κάνουν τα χατηράκια των δημάρχων, εφευρίσκουν διάφορα νομικά τερτίπια και τρώνε κυνηγητό. Μη τρώτε παραμυθία από δημάρχους. Ακόμα και τον φίλο που γράφει ότι η Αλμωπία έχει τόσες οικογένειες άνεργες να συμφωνήσω μαζί του, και αυτό που πρέπει να κάνει ο δήμαρχος είναι να αφήσει και άλλους άνεργους για να βάλει τα δικά του παιδιά, η να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Χρέος του δημάρχου που τρέχει σε διεθνή γκαλά και μιλάει για την ανάπτυξη της περιοχής περήφανος στην τηλεόραση συνεχώς, είναι να κρατήσει τους εργαζόμενους για να αποδείξει ότι είχε όντως ανάπτυξη. Και φυσικά με νόμιμες διαδικασίες να προσλάβει άλλους τόσους αν είχε αποτελέσματα η πολιτική του, όχι μόνο φώτο στο fb. Προς θεού αν η ανεργία η δική μας μας είναι εναντίων εργαζομένων και όχι εναντίων αυτών που μας έφεραν σε αυτό το χάλι με τα προγράμματα τους τα γκαλά τους και το fb τους. Μπίνο ωραίες φωτογραφίες στα Γιάννενα και τα ταξιδάκια σου μια χαρά

      Διαγραφή
  3. Η επιχειρηση νομιμότατα προχωρεί σε ολα τα χρονια της λειτουργίας της με την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης σε προσλήψεις έκτακτου προσωπικού με δίμηνη συμβαση! Με παραπληροφόρηση δε σώθηκε κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα υπαρχουν και αλλοι που ψαχνουν δουλεια στα σπιτακια σας οι 17 περιμενουν αλλοι 3000!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν έχει μόνιμο προσωπικό θα τους φάει η μαρμαγκα εκεί πάνω αλλά που να καταλάβουν αυτοί το ρουσφέτι καλά κρατεί και ο Δήμαρχος είναι σίγουρο πως δε ξέρει τι του γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ "ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άδικο αυτό που τους κάνει να μη τους πληρώνει και να τούς πετάει σαν την τρίχα από το ζυμάρι,αλλά εδώ που τα λέμε βρε παιδιά καλά σας κάνει αφού κάποιοι από σας μια ζωή τον γλυφατε και εξακολουθείτε να τον γλυφατε εκεί πάνω τώρα σας πονάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3-4 αξιζουν να μεινουν

      Διαγραφή
    2. Καλά τους κάνει όταν όλοι οι παρατασιουχοι τρέχανε σε σωματεία και εργατολογος αυτοί ακούγαμε τα παχιά λόγια ορισμένων.τους εφτυναν και αυτοί νόμιζαν ότι έβρεχε!

      Διαγραφή
  8. Αν τα λουτρα ειναι μονο για τους κατοίκους των Λουτρών τοτε ας μην ξαναπάμε..κ οταν μας ρωτουν για ξενοδοχεία εστιατόρια κα τετοιου ειδους θα λεμε οτι τα γεμίζουν οι ιδιοι δεν χρειάζονται κανεναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Ο κάθε δήμαρχος χρησιμοποιεί τα Λουτρά για ψηφοθηρικούς λόγους και μάλιστα από το ίδιο τόξο των τοπικών κοινοτήτων και πάντως πολύ μακριά από την Ανατολική Αλμωπία. Όπως πολλοί δήμοι έτσι και της Αλμωπίας χρησιμοποιούν τις επιχειρήσεις (πλυντήρια) και ασκούν πολιτική αδιαφορώντας για την τύχη και την ανάπτυξη της περιοχής. Αν τα Λουτρά αυτό το θείο δώρο υπήρχε σε άλλη χώρα θα ήταν απίστευτη η ανάπτυξη της περιοχής με τουρισμό υψηλού επιπέδου και όχι μέσω επιδομάτων που και αυτά για να μην παρεξηγηθώ είναι απαραίτητα. Ο Μπίνος δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση στον κανόνα αλλά αυτός έχει και άλλες selfie εξαρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣΕΠ ΠΡΩΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο είναι το σωστό να έχουν μια ευκαιρία και αυτοί οι άνθρωποι όχι μετά από 2χρονια και παραπάνω συνεχόμενης εργασίας να μείνουν στο δρόμο οι μισοί σχεδόν είναι με ΑΣΕΠ δεν είναι όλοι με δίμηνα

      Διαγραφή
    2. Που βρε βούντουρ αξιολόγηση, σε ένα τρίμηνο,θες να δώσεις και ΚΑΙ ΑΣΕΠ μετά.

      Διαγραφή
  11. Μπίνο από το να βγαίνεις φωτογραφίες με τον Γιάννου έκανες και εσύ γραφείο προπαγάνδας, ετοιμάσου και εσύ για το σπίτι σου αρκετά έλειψες, άντε πουλάκι μου και του χρόνου έφτασε. Δύσκολο η διαχείριση της καρέκλας του δημάρχου, δεν είναι καρέκλα μαθητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ... ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 3-4 ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΑΝ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΔΙΜΗΝΑ!! ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6ΜΗΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!! ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΛΕΝΕ "ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΑΣ ΞΥΘΩ!!" ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ "ΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΗ-ΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕ@@@ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ!" Κ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ Κ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΑ ΧΑΜΟΣ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!! ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!! ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ, Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ, Ο ΝΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!(ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΤΩΡΑ...) ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!! Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΛΕΟΣ!!
    ΑΥΤΑ... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.