Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Αρχοντογιός παντρεύεται» με την υποστήριξη του Εδεσσαϊκού Θεάτρου


Την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη 2017 και ώρα 8.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, το Εδεσσαϊκό Θέατρο φιλοξενεί την παράσταση «Αρχοντογιός παντρεύεται» από την Θεατρική ομάδα του συλλόγου Στραντζαλιωτών Ν.Πέλλας «Η Στράντζα». Το έργο μας ταξιδεύει στη δεκαετία του ΄30 στην πόλη των Γιαννιτσών, όπου συμβιώνουν πρόσφυγες Στραντζαλιώτες με ντόπιους κατοίκους. Ένα Σαββατιάτικο πρωινό, κι ενώ οι γυναίκες της γειτονιάς ζουν την ρουτίνα της καθημερινότητας, μια ντόπια μάνα αντιλαμβάνεται πως ο μοναχογιός της είναι ερωτευμένος με μια χήρα προσφυγοπούλα, και τότε αρχίζει το…..γλέντι.

Μια ηθογραφία με πολλά κωμικά στοιχεία που με πολύ μεράκι έγραψε η Βούλα Αργυράκη, υπογράφοντας και την σκηνοθεσία.
Οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας των δύο συλλόγων, τέθηκαν από την περσινή θεατρική περίοδο όπου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργάνωσε το Εδεσσαϊκό Θέατρο, φιλοξένησε την πρώτη Θεατρική απόπειρα των Στραντζαλιωτών με το έργο «Απόψε νυχτερεύουμε» επίσης σε κείμενα και σκηνοθεσία Βούλας Αργυράκη.
Πρωταγωνιστούν οι: Χρήστος Παπαδόπουλος, Κώστας Παρδάλης, Σωσώ Καραφωτάκη, Μαρία Μανδάλη, Σταματούλα Γεωργιάδου, Κατερίνα Γεωργιάδου, Ζωή Παζουκίδου, Μαρία Ηρωίδου, Αθηνά Ιωάννου, Μαρία Ζωγράφου, Βιργινία Παναγιωτίδου και Σπύρος Μήτσκας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.