Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλμωπίας

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Εισήγηση για την 15η αναμόρφωση προϋπολογισμού - τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2017.

2. Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017.

3. Νέο Σχέδιο του Προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2018, μετά τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου.

4. Κατάρτιση όρων δημοπράτησης Μίσθωσης Ακινήτου για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών και του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου (Δ.Ε. Αριδαίας) και Αλλοδαπών.

5. Απόδοση λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής)- απαλλαγή υπολόγου.

6. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Θεοδωρακίου.

7. Καθορισμός όρων εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Τ.Κ. Σαρακηνών.

8. Ακύρωση της αριθμ. 150/2017 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου “Αντικατάσταση κουφωμάτων Σχολικού κτιρίου Χρυσής”.

9. Λήψη απόφασης περί ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 46/2014 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας – Λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης.

10. Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθμ. 139/2013 Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας.

11. Λήψη απόφασης παράστασης ή μη παράστασης του Δήμου στην με αριθμ. 93/2013 αγωγή που εκδικάζεται στις 13-02-2018 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας.

12. Λήψη απόφασης για την Παράσταση του Δήμου στην με αριθμ. 110/2009 Προσφυγή που εκδικάζεται στις 13-02-2018 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας.

13. Επαναυποβολή θέματος αναφορικά με την 190/2015 Απόφασης του Μονομελούς πρωτοδικείου ΄Εδεσσας – λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης.

14. Λήψη απόφασης αναφορικά με την ΚΛΗΣΗ η οποία αφορά την αριθμ. 157/2013 αγωγή, που εκδικάζεται στις 13-03-2018 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας.

15. Εισήγηση για παράταση του έργου "Διαμόρφωση αύλειου χώρου Μ.Ε."

16. Εισήγηση για έγκριση όρων συνοπτικού διαγωνισμού του έργου " Συντήρηση - επισκευή δικτύου ομβρίων υδάτων Δ.Ε. Εξαπλατάνου"

17. Λήψη απόφασης έγκρισης διενέργειας δαπάνης και έγκριση διάθεσης πίστωσης των έργων: 1. Συντήρηση και επισκευή στέγης Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής. 2. Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της άρδευσης και τις αντιπλημμυρικής προστασίας στην Τ.Κ. Γαρεφείου. 3. Συντήρηση - επισκευή δικτύου ομβρίων υδάτων Δ.Ε. Αριδαίας.

18. ΄Εγκριση του από 11-12-2017 Πρακτικού κλήρωσης επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών μελετών.

19. ΄Εγκριση του από 11-12-2017 Πρακτικού κλήρωσης επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών έργων.

20. Παραλαβή μελέτης "Προμελέτη εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας" .

21. ΄Εγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης, δαπάνη μεταβίβασης ανταλλαγής οικοπέδου Ο.Τ. 108 οικοπέδου 954β με δημοτική έκταση Ο.Τ. 108 α2 .
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…