Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψηφίζεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Αλμωπίας


Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου συγκαλείται σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

«Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ-Πίνακας Στοχοθεσίας) οικονομικού έτους 2018 του Δήμου Αλμωπίας».

Αμέσως μετά ακολουθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο 15η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας, οικ. έτους 2017- Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος  
2ο Διαγραφές ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους 
3ο Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν.4412/2016 
4ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ του υποέργου 1 "Κατασκευή Αποχετευτικού Δικτύου Ακαθάρτων Οικισμού Αριδαίας" της Πράξης "Αποχετευτικό Ακαθάρτων και ΕΕΛ Οικισμού Αριδαίας - Β' ΦΑΣΗ" με κωδ. MIS 5003926 
5ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ του υποέργου «Κατασκευή και λειτουργία της επέκτασης ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού» της Πράξης «Επέκταση ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού – Φάση Β» (κωδικός ΟΠΣ 5003948) 
6ο Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
7ο Αποδοχή παραιτήσεων Δημοτικών Συμβούλων από τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας και αντικατάστασή τους από τα αναπληρωματικά μέλη. 
8ο Απομάκρυνση κουβουκλίου περιπτέρου από την Τοπική Κοινότητα Αψάλου, κατόπιν απόφασης Τοπικής Κοινότητας Αψάλου (αριθ. 12/2017 απόφαση Ε.Π.Ζ) 9ο Αδειοδότηση σε αίτημα για διαμόρφωση δρόμου σε κοινόχρηστο χώρο της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου (αριθ. 13/2017 απόφαση Ε.Π.Ζ) 
10ο Παραχώρηση χώρου στο Μορφωτικό Σύλλογο Ξιφιανής. 
11ο Κατάργηση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών, βάσει της με αριθ. 32823/8-12-2017 εισήγησης Τμήματος Τοπικής – Οικονομικής Ανάπτυξης 12ο Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας 
13ο Έγκριση Απολογισμού Σ.Ε. Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας οικονομικού έτους 2016. 
14ο Έγκριση πίστωσης για την μετακίνηση του Δημάρχου και του Δημοτικού Σύμβουλου, κ. Γεωργίου Χρήστο στα Ιωάννινα για την συμμετοχή τους στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. στις 30/11-02/12/2017.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:


  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ο Λ Ε Σ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ, ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…