Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση της προέδρου Περίκλειας-Λαγκαδιάς με την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Εγκάρδια και ουσιαστική συνάντηση είχαν η Αντιπεριφερειάρχης Ν.Πέλλας, κ. Αηδονά με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Περίκλειας-Λαγκαδιάς, κ. Σούση Χρύσα. Το θέμα που τις απασχόλησε ήταν η διαγράμμιση της επαρχιακής οδού Φούστανης-Αρχαγγέλου. Στο τμήμα αυτό παρατηρείται συχνά κι έντονα το φαινόμενο της ομίχλης με συνέπεια την επικινδυνότητα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ευχαριστώ προσωπικά την κ. Αηδονά που "άκουσε"το πρόβλημά μας κι ευελπιστούμε στην ευαισθησία της και την ειλικρινή υπόσχεση της προς επίλυση του.
Η πρόεδρος της Τ.Κ Περίκλειας - Λαγκαδιάς.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απο τη Φουστανη και πανω ειναι αλλα τρια χωρια.Θα μπορουσε η καλη προεδρος,να συννεοηθει με τους προεδρους των αλλων χωριων και να πηγαιναν ολοι μαζι για το αιτημα,αφου ο Δημαρχος δεν ασχολειται με το προβλημα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΗΔΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ). ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που γραφεις δεν δικαιολογει το αθεμιτο της αυθαιρετης συναντησης

      Διαγραφή
  3. Σε κάποια στιγμή η κα Αηδονα να κάνει τον απολογισμό της επι των πεπραγμένων και να σταματηση επί τέλους να θεωρεί τους πολίτες της περιφερειακής ενότητας Πέλλας πληβείους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.