Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για προμήθεια του Αξονικού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και Μονάδων Οξυγόνου!


Πολύ ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, Χρήστος Σμίας στην όμορφη βραδιά τσαγιού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, την Δευτέρα, σε κεντρικό μπιστρό της πόλης.
Ειδικότερα:

1. Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας «Ελλάδα -π.Γ.Δ.Μ. 2014-2020» (ΙΝΤΕRREG) της προμήθειας του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και

2. Υπογράφηκε μέσω της παραπάνω πράξης του INTERREG και η σύμβαση για την προμήθεια ιδιαίτερα σημαντικού εξοπλισμού για την απαραίτητη αναβάθμιση των παροχών υγείας στην Π. Ε. Πέλλας. Πιο συγκεκριμένα, χρηματοδοτούνται και προωθείται η διαδικασία για προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια Μονάδων Παροχής Οξυγόνου για τα Νοσοκομεία της Γιαννιτσών και της Έδεσσας. Η προμήθεια των παραπάνω Μονάδων είναι συνολικού προϋπολογισμού 280.000 ευρώ.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία από το Υπουργείο Ανάπτυξης και γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η εκταμίευση του 20% του συνολικού ποσού, θα προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί και για τους τρεις εξαιρετικά σημαντικούς εξοπλισμούς (Αξονικός και Μονάδες Παροχής Οξυγόνου).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Γιαννης Σηφακης Βουλευτης Πελλας12 Δεκεμβρίου 2017 στις 2:17 μ.μ.

    Οτι υποσχεθηκαμε το πραξαμε. Ηταν δικιο και εγινε πραξη.
    Τι εχουν να πουν τωρα οι προηγουμενοι που μονο τα ιδιωτικα συμφεροντα ξερουν να υπερασπιζονται σε βαρος του δημοσιου συμφεροντος;
    Και οι καθε λογης "Κασσανδρες" που ξεσπαθωναν εναντιον μου ( κυριως) με λιβελογραφηματα στο διαδικτυο;
    Συνεχιζουμε με συγκεκριμενες δρασεις για την προασπιση της δημοσιας υγειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας και πάλι μπράβο όταν κοιτάτε μπροστά και δουλεύετε γιαυτό που σας ορίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΓΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και εάν πάθετε κατευθείαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.Το νοσοκομείο στην Έδεσσα είναι απλά τραγικό.Το λέω από προσφατη προσωπική εμπειρια.Ειναι καθαρά χάσιμο χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.