Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η φωταγώγηση του Δέντρου των Χριστουγέννων και των Γιαννιτσών (βίντεο)


Εκδήλωση Αγάπης από τον Δικηγορικό Σύλλογο

Σε εορταστικό, Χριστουγεννιάτικο κλίμα και με την παρουσία πλήθους πολιτών, έγινε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 7:30΄ το απόγευμα, η φωταγώγηση του Δέντρου των Χριστουγέννων του δήμου Πέλλας, στην πλατεία Γκόνου Γιώτα, στα Γιαννιτσά, από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο.

Σε Χριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα και με τους ήχους μουσικών συνόλων του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Διευθύντριας Μάχης Κυπραίου, αλλά και της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, ακούστηκαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μετά την λήξη της αντίστροφης μέτρησης, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωταγωγήθηκε ολόκληρη η πλατεία Γκόνου Γιώτα.

Παράλληλα, την ίδια ώρα έγινε και η εορταστική φωταγώγηση της πόλης προσδίδοντάς της έτσι την γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία των παραπάνω εκδηλώσεων ο δήμαρχος Πέλλας, Γρ. Στάμκος ανέφερε ότι  τo άναμμα του δέντρου είναι και η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. "Ας κινηθούμε είπε όλοι στο πνεύμα των ημερών, ας δείξουμε την αγάπη μας, την κατάνυξη μας, την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας, για να περάσουμε όλοι μαζί καλές γιορτές" και ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους πολίτες και στις οικογένειές τους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Ταυτόχρονα, με το σύνθημα «Λίγο γάλα για πολλούς», ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και τον Σύλλογο Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις", έστησαν το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα ακριβώς στο Δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά γάλα εβαπορέ, τα οποία θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου.


Με την ευκαιρία αυτή ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Αθανάσιος Ξυνίδης, ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά», καθώς σε λίγες ημέρες παραδίδει τα «ηνία» του συλλόγου στον συνάδελφό του Στάθη Φουντουκίδη.

Στην εκδήλωση, τα παιδιά είχαν την χαρά να δουν τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά, καθώς έκαναν το πρώτο τους πέρασμα από την πόλη προσφέροντας ΄΄καλούδια΄΄, με το «Άρμα του Αι Βασίλη».

Να σημειωθεί ότι από νωρίς το απόγευμα, ο Κούλης ο Ξωτικούλης βρίσκονταν στην πλατεία και υποδεχόταν τους μικρούς μας φίλους με τραγούδι, παιχνίδι και πολλές πολλές εκπλήξεις! Τέλος, η ρίψη των πυροτεχνημάτων έδωσε έναν φαντασμαγορικό τόνο στην λήξη της εκδήλωσης!!!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

anamadedrougianitsa
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.