Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις στο Κιλκίς για διευκόλυνση παράνομης εισόδου Αλβανού


Συνελήφθησαν χθες (25-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 47χρονος και μία 43χρονη, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, με σκοπό να διευκολύνουν την είσοδο του στην επικράτεια, ο οποίος στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και είχε εισέλθει νωρίτερα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου. 
Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της 43χρονης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΧΟΥΜΕ 1.000.000 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ/ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ -ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!)- ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ (12/2017) 1 ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ !!! ....ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΡΕΜΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.