Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο γιατροί - θεατές έσωσαν τον Τζίμη Πανούση που κατέρρευσε επί σκηνής


Δύο γιατροί – θεατές φαίνεται πως ήταν οι «φύλακες-άγγελοι» χθες του Τζίμη Πανούση ο οποίος κατέρρευσε επί σκηνής κατά τη διάρκεια της παράστασής του στο «Κύτταρο».

Ο καλλιτέχνης υπέστη κρίση κολπικής μαρμαρυγής και στο πλευρό του βρέθηκαν εξ αρχής οι δύο γιατροί προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα κατέφθασε και ασθενοφόρο που μετέφερε τον Τζίμη Πανούση στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Ο ίδιος μέχρι και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή και ελεγχόμενη.

Τι συνέβη

Χθες, κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Τζίμης Πανούσης αισθάνθηκε έντονη δυσφορία προκαλώντας ανησυχία στους θαμώνες του μαγαζιού σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο καλλιτέχνης κατέρρευσε ξαφνικά και κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο. Μέχρι να έρθει οι δύο γιατροί που παρακολουθούσαν την παράσταση έσπευσαν στο πλευρό του. Λίγο αργότερα και ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο Τζίμης Πανούσης εισήχθη στη Μονάδα Εμφράγματος της Καρδιολογικής Κλινικής του «Ελπίς». Προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.