Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΔ: Χωρίς χρίσματα στους δήμους


«Αφήστε 100 λουλούδια να ανθίσουν». 
Το, εδώ και 60 χρόνια, σύνθημα του Μάο σκοπεύει να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Μετά το «μπλόκο» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπουργοποίηση της Ντόρας Μπακογιάνννη, η οποία ανοίγει το δρόμο στον υιό της περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για το δήμο Αθηναίων, όπου όμως αναμένουν και άλλοι υποψήφιοι «γαλάζιοι» μνηστήρες όπως ο Γιώργος Πατούλης αλλά και οι Χρήστος Τεντόμας και Ηλίας Ψινάκης, η ηγεσία της ΝΔ ανακρούει πρύμναν και δεν θα δώσει χρίσματα ούτε για τους μεγάλους δήμους της χώρας. Όπως τονίζουν πηγές της Πειραιώς στην aftodioikisi.gr, «η απόφαση είναι να μην δοθούν επίσημα χρίσματα για τους υποψήφιους δημάρχους των μεγάλων πόλεων».

Με αυτό τον τρόπο, όπως λένε καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην ουσία η ηγεσία της ΝΔ ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία, καθώς, λόγω και της αναμενόμενης θεσμοθέτησης της απλής αναλογικής, προβλέπεται ότι σε πολλούς μεγάλους δήμους θα εμφανιστούν παραπάνω από μία «γαλάζιας» απόχρωσης υποψηφιότητες.

Με αυτό τον τρόπο, στο Μοσχάτο θεωρούν ότι θα αποφύγουν να εμπλακούν σε τοπικές αντιπαραθέσεις στελεχών της παράταξης και στο τέλος, εφόσον κάποιο από αυτά πάει καλά, θα μπορούν να πιστωθούν το θετικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, με άλλα λόγια εκτιμούν ότι τηρώντας αυτή τη στάση θα έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίττα ολόκληρη.

Πηγή: Aftodioikisi.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΟ Η Ν.Δ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΟ - ΜΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ..." ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.