Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Αναβαθμίζεται το Κολυμβητήριο Έδεσσας - Κατασκευή κλειστού στην Άρνισσα


 Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη – Υφυπουργού Αθλητισμού – Δημάρχου Έδεσσας

Εντάσσεται στον Προϋπολογισμό του 2017 το έργο της αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Έδεσσας προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

Υποβλήθηκε η μελέτη κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου - Προπονητηρίου της Άρνισσας προϋπολογισμού 400.000 ευρώ – Δέσμευση του Υφυπουργού για την ένταξή του στον φετινό προϋπολογισμό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Συνεργασία είχαν σήμερα (4 Δεκεμβρίου 2017) στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημητρίου Γιάννου, με θέμα την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Έδεσσας.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η ένταξη στον φετινό προϋπολογισμό (2017) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το έργο της αναβάθμισης του εξοπλισμού του Κολυμβητηρίου Έδεσσας, συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Επίσης υποβλήθηκε η τεχνική μελέτη για την κατασκευή και τα Τεύχη Δημοπράτησης του κλειστού Γυμναστηρίου - Προπονητηρίου Άρνισσας, συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε ο Δήμος Έδεσσας να συμμετάσχει στο έργο σε ποσοστό 25% επί του συνολικού προϋπολογισμού. Ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε το έργο αυτό να ενταχτεί επίσης στον φετινό προϋπολογισμό (2017) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από τα αδιάθετα υπόλοιπα που θα προκύψουν μέχρι το τέλος του έτους από τις εκπτώσεις της υλοποίησης άλλων έργων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφούν προγραμματικές συμβάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον Δήμο Έδεσσας ώστε να προχωρήσει ο Δήμος άμεσα στην εκταμίευση των ποσών για την δημοπράτηση των δύο έργων.

Η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βασιλειάδη, καθώς η αναβάθμιση των υποδομών του Κολυμβητηρίου Έδεσσας κρίνεται επιτακτική δεδομένου ότι αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της αθλητικής και της μαθητικής κοινότητας ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς κανένας άλλος Δήμος δεν διαθέτει κολυμβητήριο, ενώ και η κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου - Προπονητηρίου Άρνισσας, το οποίο θα κατασκευαστεί στον χώρο του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου - Λυκείου Άρνισσας θα καλύψει τις τοπικές αθλητικές ανάγκες ολόκληρου του παλαιού Καποδιστριακού Δήμου Βεγορίτιδας, ο οποίος δεν διαθέτει καμία αντίστοιχη υποδομή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Με της Αριδαιας το κολυμβητήριο τι γίνετε.Ααα συγνώμη ξέχασα αυτο εχει Παραδοθεί προς χρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε σώνει η Τζακρούλα και παιδική χαρά στη Λαγκαδιά να κάνεις, το μέλλον σου το έγραψες τα προηγούμενα χρόνια της θητείας σου. όσο και να τρέχεις στο fb σου για μόστρα φώτο. Ετοιμάσου να σε υποδεχτούμε σαν πολίτη του δήμου αλλά και σαν εργαζόμενο άρχοντα του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρεθηκανε οι δυο πρωην πασοκοι γιαννου και τζακρη
      ο ενας στιριζει τον αλλον και θελει και το κυριο dimitri να βγει και βουλευτη με νδ
      γιαννου ετοιμασου να γυρισεις στην εργασια σου

      Διαγραφή
  3. κυρια Tζακρη πριν απο πεντε μερες ο κυριος Kαρασμανης ζητησε να ενταχθει στο προγραμμα δημσιων επενδυσεων το αθλητικο κεντρο εδεσσας. ερχεστε εσεις και ζητατε της Aρνισσας. γιατι αυτη η κοντρα ; ασπρο ο Kαρασμανης μαυρο η Tζακρη και το πληρωνει η εδεσσα .κυρια τζακρη δυο φορες της Εδεσσας το σαμποταρατε το 2009 και τοτε ησaταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τωρα του ΣΥΡΙΖΑ γιατι;γιατι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην το χτυπατε τον τακη βρε παιδια ο ανθρωπος το ειπε μεχρι και στην εκκλησια τς αρνισσας δν πηγε χθες για να παει στο υπουργειο να δωσει μαχη για να ενταχθει το εργο του γηπεδου της αρνισσας τσ τσ τσ αχαριστοι πολιτες τακη θα λετε και θα κλαιτε χαχαχα.....Α να μην το ξεχασω στον Αδωνι παντως προχθες του ειπε οτι πρεπει να φυγουν αυτοι οι Συριζαιοι κανουν κακο στο τοπο και χθες μονο που δν τον πηρε αγκαλια τον υπουργο απο την χαρα του. Η προσωποποιηση του εξευτελισμου καλα τον κανει η τζακρη και τον γυρναει στα υπουργεια τον εκθετει σε ολους και αυτος νομιζει οτι του κανει καλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κλειστό γυμναστήριο Άρνισσας, θα έχει την τύχη της κλειστής αίθουσας ενδυνάμωσης για τους αθλήτές στίβου στην Αριδαία(κάτω από την κερκίδα), για την οποία η κ. Τσάκρη έβγαλε πάνω από πέντε ανακοινώσεις έναρξης κατασκευής του έργου, με εγκεκριμένες πιστώσεις. Φυσικά το έργο ποτέ δεν ξεκίνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.