14.12.17

Στην Εθνική Καράμπελας και Χαραβητίδης του Εδεσσαϊκού

Στην Εθνική Ελλάδας νέων κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Εδεσσαικού Στάθης Καράμπελας και Ανδρέας Χαραβητίδης. Οι δύο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κ19 κ.Γιάννη Γκούμα,όπου θα συμμετέχουν στις προπονήσεις για το διάστημα 18-20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Μια εξέλιξη σημαντική και για τον Εδεσσαικό στο πλαίσιο ανάδειξης ταλέντων βάση του σχεδιασμού με νεαρούς ποδοσφαιριστές,κάτι που αποτελεί έναν από τους στόχους της διοίκησης.





1 σχόλιο:

  1. Ξεκάθαρη δικαίωση της διοίκησης και παρακαταθήκη για το μέλλον αφού πλέον όλοι οι νεαροί και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι ο Εδεσσαϊκός τους δίνει πραγματικές ευκαιρίες να αναδειχθούν. Αν συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι μόνο αυτοί οι 2 προέρχονται από ομάδες της Γ ενώ η συντριπτική πλειοψηφία είναι από μεγάλες ομάδες και με παράδοση στις μικρές ηλικίες η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πολλά μπράβο στα παιδιά και την διοίκηση που τραβάνε το Εδεσσαϊκό ψηλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.