Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ - Πέλκας: «Τρια τα φαβορί για τον τίτλο»


Την ομάδα του αλλά και τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ έχρισε φαβορί για τον εφετινό τίτλο, ο MVP και Best Goal της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Δημήτρης Πέλκας. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, του έγινε η απονομή των σχετικών επάθλων και στο περιθώριο αυτής, ο άσος του ΠΑΟΚ είπε: «Μου άρεσε πολύ που πήρα και τα δύο βραβεία. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Έτσι είναι ακόμα καλύτερο!»

Για το 1ο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό, που επελέγη ως καλύτερο γκολ, είπε: «Ήταν ένα όμορφο γκολ, μια έμπνευση της στιγμής. Και με τη Μπρόντμπι είχα πετύχει ένα επίσης πολύ όμορφο γκολ και σε άλλα παιχνίδια. Είναι κάτι που εύχομαι και προσπαθώ να συνεχιστεί».

Για τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ήταν πολύ καλή η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό ότι πάμε για τον τίτλο, το ξέρουν όλοι ότι είμαστε τρία τα φαβορί. Για να έχουν αξία οι νίκες που προηγήθηκαν, πρέπει να νικήσουμε και τον Πλατανιά. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι!»

Για τον εαυτό του επεσήμανε: «Εγώ προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο, το σημαντικό είναι να αποδείξεις στο γήπεδο ότι είσαι ηγέτης κι όχι επειδή απλά φοράς το περιβραχιόνιο. Νιώθω έτοιμος, δεν με φοβίζει κάτι και θέλω να έχω μόνο ανοδική πορεία».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.