Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία Γ. Σηφάκη σε Κερασιά, Σαρακηνούς- Κορυφή, Λουτράκι, Νότια και Περίκλεια για δασικούς χάρτες και κτηματολόγιο


Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης σε συναντήσεις – συσκέψεις με τους πολίτες των προαναφερόμενων οικισμών της Πέλλας ενημέρωσε τους πολίτες για θέματα δασικών χαρτών και κτηματολογίου, ανέλυσε τον πρόσφατο νόμο για την μεταβίβαση κατά ιδιοκτησία ή παραχώρηση κατά χρήση εκχερσωμένων δασικών εκτάσεων με πολύ ευνοϊκούς όρους, θέματα που υπάρχουν σε σχέση με τα «ανταλλάξιμα» , συζήτησε και κατέγραψε ιδιοκτησιακά προβλήματα των οικισμών και των αγροτεμαχίων και συνεννοήθηκε μαζί τους για την από κοινού προσπάθεια για την λύση πολλών εξ αυτών.

Ζήτησε από τους πολίτες που ακόμη δεν δήλωσαν τις ιδιοκτησίες τους στο κτηματολόγιο να το πράξουν σύντομα εξηγώντας τον αναντικατάστατο ρόλο

Κτηματολογίου και δασικών χαρτών για τον αναπτυξιακό και χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας.

Ακόμη συνέστησε υπομονή και προσοχή στις δηλώσεις και ενστάσεις και υποσχέθηκε συγκεκριμένη βοήθεια στην λύση ιδιαίτερων θεμάτων ιδιοκτησίας κάποιων χωριών ( αγροτικές εκτάσεις εντός της ευρείας κοίτης αλλά πίσω από τα αναχώματα των αντιπλημμυρικών στο Λουτράκι, θέματα στον οικισμό Άνω Λουτρακίου, εκτάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε Κερασιά και Σαρακηνούς, «ανταλλάξιμα» σε Νότια και Περίκλεια και άλλα.
sifvoun



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Το να φυτεψεις διπλα στην λιμνη ειναι περιβαντολογικο εγκλημα και να πας με το γκρειτερ στο βουνο και να χαλασεις το δασος δεν ειναι...ωραια αριστερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινούργια παιδική χαρά σε περικλεια Λαγκαδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστούγενιατικο δέντρο εντυπωσιακό και στολισμό περιμενει περικλεια και Λαγκαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.