Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διατηρούσε υδροπονική εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης στη Θεσ/νίκη (βίντεο)


Ένας 26χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με τους αστυνομικούς διατηρούσε υδροπονική εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης στην ντουλάπα του.

Ο 26χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας οι οποόι μετά από στοχευμένες ενέργειες τον εντόπισαν. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του βρήκαν μέσα σε ντουλάπα που είχε ειδικά διαμορφώσει, συνολικά 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 40 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονίας.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατασχέθηκε και ο σχετικός εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (υγρασιόμετρα, ηλεκτρικός λαμπτήρας θερμάνσεως, ανεμιστήρας, σωλήνας εξαερισμού κ.α.).

Επίσης μέσα σε ψυγείο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: 733 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή βουτύρου, 126 γραμμάρια κάνναβης εμποτισμένη με βούτυρο και 8 σπόροι κάνναβης.

Από τους χώρους του σπιτιού επίσης κατασχέθηκαν:51 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.