Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα σπάνιο δώρο προσφέρθηκε στον Σύλλογο Ποντίων Δάφνης “Παναγία η Κίρεζλι”


Μία σπάνια συλλογή από 20 ετικέτες λευκών, ροζέ, ερυθρών οίνων και 2 αποσταγμάτων, δωρίστηκε στον σύλλογο μας.
Περιοχές παραγωγής : Γρεβενά, Κατερίνη, Σφενδάμη, Γομάτι, Δράμα, Θάσος, Φλώρινα και Δάφνη.
Μερικές από τις ποικιλίες είναι :  Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Μαυροδάφνη, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Αμάσι, Μοσχάτο Σάμου, Μοσχάτο Αλεξανδρείας

Ευχαριστούμε θερμά τους : Σπύρο Παπαγιαννούλη, Λευτέρη Ρίζο, Νίκο Κοτσαλη " Θάσσος " , Σωκράτη Τσακάλη " Κτήμα Γίγγαρτον " , Ισαάκ Παυλίδη " Αμπελώνας Μοναχίτι " , τον πρόεδρο του συλλόγου " Άμπελος και οίνος της Ηδωνίδας Γης " Θανάση Κύρτση, Γιώργο Αντωνιάδη και Αλέξανδρο Καραπουλιτίδη " Κτήμα Δάφνης " .
Tα παραπάνω προϊόντα διατέθηκαν για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Η κλήρωση θα γίνει στα εγκαίνια του νέου χώρου του συλλόγου, έτσι ώστε να στολίσουν το γιορτινό σας τραπέζι την περίοδο των εορτών.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τους ερασιτέχνες οινοποιούς για την προσφορά τους και εύχεται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.
Με τιμή
Το Δ.Σ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εξαίρετοι οινοποιοι,άνθρωποι με βαθιά γνώση οι οποίοι ψάχνονται ασταμάτητα.Τυχεροι όσοι τα απολαύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.