Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλη κυκλοφορίας: Σήμερα αποφασίζεται η παράταση - Τι συνέβη με τις τράπεζες


Τέλος στο «περίμενε» ιδιοκτητών ΙΧ και μοτοσυκλετών αναμένεται να μπει σήμερα, αφού θα ανακοινωθεί επισήμως αν θα δοθεί ή όχι παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Χθες η αρμόδια υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου σε δηλώσεις της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ενώ τόνισε πως η όποια απόφαση θα ληφθεί σήμερα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tax Heaven, ο νόμος προβλέπει ότι πληρώνονται από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου εκάστου έτους, όπως μάλιστα αναγράφεται και στο ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας κάθε οχήματος.

Σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει για τα τέλη, σε περίπτωση που η τελευταία ημέρα είναι αργία, όπως συμβαίνει φέτος, αφού η 31η Δεκεμβρίου είναι Κυριακή, η πληρωμή τους μπορεί να γίνει μέχρι και το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.