Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η προεκλογική κινητικότητα στην Πέλλα και η επικείμενη επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη


Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το 2018 θα είναι προεκλογικό, αλλά ενδεχομένως και… εκλογικό έτος!

Με την παραδοχή αυτή πολλά κομματικά στελέχη της ΝΔ έχουν ξεκινήσει να κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση καθώς προτίθενται να πολιτευτούν στις επόμενες εκλογές, βλέποντας και το θετικό κλίμα στις δημοσκοπήσεις για το κόμμα τους.

Όμως, σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εστάλη το μήνυμα σε όσους ενδιαφέρονται να μπουν στις γαλάζιες λίστες πως θα πρέπει να παραιτηθούν από τα κομματικά αξιώματα που κατέχουν. Σίγουρα αυτό θα αφορά τους γραμματείς του κόμματος ενδεχομένως δε να επεκταθεί και σε άλλες θέσεις.

Με τον τρόπο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφενός θέλει να αποφύγει γκρίνιες από πολιτευτές ή άλλους υποψήφιους ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την κομματική τους θέση για την υποψηφιότητά τους αφετέρου να μην μείνει κενός ο κομματικός μηχανισμός την κρίσιμη προεκλογική περίοδο και να έχουν “ψηθεί” τα νέα στελέχη.

Οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ από την Πέλλα είναι πολλοί και η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει (;) κάπως στην επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Π.Ε. Πέλλας, που όπως γράψαμε πριν από λίγες ημέρες, επίκειται στα μέσα του Γενάρη (Αναμένεται η δημοσιοποίηση του προγράμματος).

Με την ευκαιρία αυτή και σε ότι αφορά γενικότερα στην κεντρική πολιτική σκηνή, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο ιδιαίτερα δημοφιλή πρόσωπα από τα Γιαννιτσά με γενικότερη δραστηριοποίηση στα κοινά και σε αυτό που λέμε «δημόσια ζωή», σκέφτονται έντονα να δοκιμαστούν στον πολιτικό στίβο και να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτια διαφορετικών κομμάτων που όμως δεν αποκλείεται να συνεργαστούν μετεκλογικά (το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν).

Και από τα δύο αυτά πρόσωπα παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε αυτή την κατεύθυνση το τελευταίο διάστημα, καθώς και οι δύο επισκέφθηκαν πρόσφατα την πρωτεύουσα και είχαν συγκεκριμένες πολιτικές επαφές... Ίδωμεν!!!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Όσο και να βιάζονται στην νδ οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους.Ο διασυρμός άλλωστε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.Από θράσος πάντως να φάνε και οι κότες.

      Διαγραφή
    2. Ε ναι ρε.
      Ακόμα δεν βγαλατε όλους τους συντρόφους σας απο την φυλακή.
      Ουτε δώσατε ελευθέρας στον Ρουβίκωνα και αλλες < συλλογικότητες >
      Γιατί να φύγετε απο την κυβέρνηση?
      Ψηφισατε νόμο να πηγαίνουν στο αυτόφωρο όσοι αντιδρούν η σταματάνε πλειστηριασμούς, και βγήκε το πρωην τέκνο σάς ( Κωνσταντοπούλου ) και προκαλούσε ανοιχτα να την πιάσετε και δεν αντιδρασατε.
      Αύριο μεθαύριο θα είσαστε μαζί της ,λαμογια γιαλατζι αριστεροί.

      Διαγραφή
  2. Τα ονόματα των δυο υποψηφίων δεν θα μας τα πείτε; Μυστικό το κρατούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.