15.12.17

Τρόφιμα αντί εισιτηρίων στη θεατρική παράσταση «Αρκάς – Εχθροί εξ αίματος»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας σε συνεργασία με το 1o ΕΠΑΛ Έδεσσας και το Εδεσσαικό Θέατρο διοργάνωσαν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα της Π.Ε. Πέλλας την θεατρική παράσταση «Αρκάς – Εχθροί εξ αίματος». Η θεατρική παράσταση υποστηρίχθηκε από την Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Βέροιας. Αντί εισιτηρίου η είσοδος στην παράσταση έγινε με τρόφιμα και λοιπά υλικά για την ενίσχυση των αυξημένων αναγκών του συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολής και του Γηροκομείου.

25286027_10156909852818082_786096345_o (Copy)Η προσφορά του κόσμου που παρακολούθησε την παράσταση ήταν συγκινητική και συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα που παραδόθηκαν στους δύο παραπάνω φορείς. Ευελπιστούμε η προσφορά προς τους φορείς που ασχολούνται με την κοινωνική πολιτική να εδραιωθεί στην συνείδηση των πολιτών και να γιγαντωθεί στο μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Βέροιας για την πολύ όμορφη παράσταση που χάρισαν στο θεατρόφιλο κοινό του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.