Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση του Δήμου Σκύδρας για τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση


Τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σκύδρας για τις νέες και τους νέους μας που έχουν εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας, το έτος 2017, και που έχουν αποφοιτήσει από το Λύκειο της Σκύδρας κι από το Λύκειο της Καλής τη σχολική περίοδο 2016 – 2017.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 κι ώρα 18:00΄, ημέρα της γιορτής του Πολιούχου της Σκύδρας Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην εκδήλωση επιβράβευσης των προσπαθειών και της επιτυχίας των φοιτητριών και των φοιτητών μας που συντελέστηκε με την αρωγή και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.
Η εκδήλωση πέρα από την τιμητική της διάσταση έχει, ταυτόχρονα, και χαρακτήρα σύσφιξης των δεσμών των νέων με τον τόπο τους κι ενθάρρυνσή τους στη νέα τους πορεία.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.