Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Έδεσσα επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης


Στην Έδεσσα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αποδεχόμενος την πρόσκληση να παρευρεθεί σε πολιτική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Πέλλας.
Ο ισχυρός άνδρας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο περιοδείας του σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκε αρχικά το δημαρχείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Δήμητρη Γιάννου.

Στη συζήτηση παρουσία αυτοδιοικητικών και στελεχών του κόμματος, ο Άδωνις απευθυνόμενος στο δήμαρχο του είπε "Εγώ όπως ξέρεις είμαι Μακεδόνας... τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης".   Ο Δημήτρης Γιάννου του εξέφρασε παράπονα για προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση, αναφέροντας μεταξύ άλλων την αδυναμία απορρόφησης κονδυλίων από το ΕΣΠΑ καθώς και την ανάγκη να αντιμετωπισθούν σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δήμοι της χώρας. 

Τον λόγο πήρε και ο πολιτευτής Δάνης Τζαμτζής που έθεσε το πρόβλημα με το οδικό δίκτυο της Πέλλας και την έλλειψη κάθετου άξονα - συνδετήρια οδό με την Εγνατία.    

Ακολούθησε συνεδρίαση της Νομαρχιακής και συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. H επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας στο πολιτιστικό κέντρο της Έδεσσας όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων ανέφερε "Για τον Τσίπρα ο λαός είναι μάζα και η δημοκρατία είναι το μέσο επιβολής της θέλησης των πολλών. Μιλάμε για φρικώδη άποψη..." ενώ προέβλεψε σύντομα εκλογές. 

adonisedessa
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Με αυτούς τους "τύπους" που έχετε, ο Τσιπρας άλλα δέκα χρόνια θα κυβερνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε και ο πραγματικος αρχηγος στην εδεσσα λοιπον ο αλλος ειναι μαριονετα βλεπω ξανα να βγαινει ο τσιπρας κουραστηκε ο κοσμος με αυτες τς συμμοριες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο δημαρχος με το ζορι τελειωνει προταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπηρχε και μικροτεροσ χωροσ για να μαζευτουνε.........τοσοι πολλοι που ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή μ' αυτά τα σούργελα που έχετε μαζέψει εκεί στη Νέα Δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟΥΣ
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μοίρασε γιλέκα ξέρετε αυτά δια πάσαν νόσον και πάσαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ???ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ 11880 - ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΑΛΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ - ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.