Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας


Αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 συγκαλείται σε κατεπείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση μελέτης με τίτλο “Αναβάθμιση πεζοδρομίων στην πόλη της Αριδαίας” για την υποβολή πρότασης στον ΑΞΟΝΑ 2 “ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2017” του χρηματοδοτικού προγράμματος : ”ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ”, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας-Πράσινο Ταμείο

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 33210/13-12-2017 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αλμωπίας : “Στις 9-10-2011 το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας-Πράσινο Ταμείο ανακοίνωσε πρόσκληση για την ένταξη και χρηματοδότηση Δήμων που έχουν τουλάχιστον έναν οικισμό με πληθυσμό άνω των 5.000 κατοίκων από το πρόγραμμα «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου», Άξονας 2 «Αστική Αναζωογόνηση 2017». Στα πλαίσια αυτής της πρόσκλησης, η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών με το στελεχιακό δυναμικό του και σε διάστημα αυστηρά ορισμένο εντός δύο (2) μηνών, έπρεπε να σχεδιάσει, να μελετήσει την παρέμβαση που αφορά στην «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» και να συντάξει σχετική τεχνική μελέτη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας στη συνεδρίαση του της 29ης Νοεμβρίου 2017 ενέκρινε την υποβολή της πρότασης με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» στον ΑΞΟΝΑ 2 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2017» του χρηματοδοτικού προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για περαιτέρω ενέργειες.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της πρότασης με βάση την πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας-Πράσινο Ταμείο είναι στις 15-12-2017.

Η υπηρεσία ωρίμασε, τη σχετική μελέτη, και πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να την εγκρίνει πριν την κατάθεσή της .

Λαμβάνοντας υπόψη το στενό χρονικό περιθώριο, από τη λήψη της απόφασης της 29ης Νοεμβρίου έως και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων, ζητούμε την κατεπείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για να λάβει τη σχετική απόφαση περί έγκρισης της μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» για την υποβολή πρόταση στον ΑΞΟΝΑ 2 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2017» του χρηματοδοτικού προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕ. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.