Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: «Τα σκουπίδια κάτω από το χαλί» (φωτο)


Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λένε οι κινέζοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τρεις εικόνες, χιλιάδες λέξεις για την φαινομενικά καθαρή Έδεσσα, και φυσικά θα μπορούσαμε να έχουμε πολλές παραπάνω. Η αλήθεια μιας πόλης όπου κρύβει τα σκουπίδια κάτω από το χαλί θυμίζει ο Δήμος Έδεσσας. 

Οι φωτογραφίες είναι από τις αποθήκες του Δήμου και συγκεκριμένα από το «Στρατηγείο καθαριότητας» όπου συνυπάρχουν ολοκαίνουργια και παλιά οχήματα μαζί με τόνους σκουπιδιών τα οποία εναποθέτονται βιαστικά και χωρίς σχεδιασμό για να μπορούν οι δημοτικοί άρχοντες να καυχιούνται για την καθαρότητα της πόλης. 
Και δεν είναι τωρινή αυτή η κατάσταση αλλά εδώ και αρκετά χρόνια, κατάσταση η οποία τους θερινούς μήνες γίνεται ιδιαίτερα «εύφλεκτη» απ’ όλες τις απόψεις. Η περιοχή είναι ακριβώς δίπλα στα νεκροταφεία και σε κατοικημένη περιοχή. 

Δυστυχώς όσο μερικοί θέλουν να καυχιούνται για την καθαριότητα στον Δήμο Έδεσσας οι εικόνες ντροπής στο σπίτι τους «αποθήκες δήμου», τους διαψεύδουν, τονίζοντας τους ότι ούτε τα οχτώ χρόνια εξουσίας που κοντεύουν δεν τους έφτασαν για να μη κρύψουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.
Πυρρίχιος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΛΑΚΟΥΒΕΣ Κ.Λ.Π, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.