Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για εισαγωγή λαθραίων εμπορευμάτων στην Eλλάδα


Οι συνεχείς έλεγχοι που πραγματοποιούνται στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (27-12-2017) συνολικά τρία άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
· Ένας 55χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, συνολικά 38,3 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

· Ένας 63χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 50 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 1.500 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
· Ένας 38χρονος Βούλγαρος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, συνολικά 20 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω αλκοολούχα ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.