Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Το ινστιτούτο μασάζ... ήταν οίκος ανοχής


Αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό παράνομου οίκου ανοχής, που λειτουργούσε σε ισόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ.

Συνελήφθη ο 50χρονος ιδιοκτήτης-διαχειριστής και η 50χρονη αλλοδαπή υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση, για τα αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν επ’ αμοιβή στο συγκεκριμένο ινστιτούτο δύο (2) ελληνίδες γυναίκες ηλικίας 25 και 24 ετών, οι οποίες βρέθηκαν εντός του χώρου και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης, (2) ατζέντες χειρόγραφων σημειώσεων και ένας (1) ηλεκτρικός εκκενωτής ( taser ).

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.