Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Πλημμύρισε" Αη Βασίληδες η Θεσσαλονίκη


Πλημμύρισε Αη Βασίληδες το απόγευμα του Σαββάτου η Θεσσαλονίκη. Δεκάδες άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι Αη Βασίληδες σχημάτισαν ένα μεγάλο αστέρι μπροστά στην Πύλη Τόξο, της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην έναρξη λειτουργίας του Αστερόκοσμου της ΔΕΘ-Helexpo και του Magic Park.

Το τεράστιο αυτό αστέρι, στόχος είναι οι συμμετοχές να φθάσουν τα χίλα άτομα, αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση του φετινού Αστερόκοσμου, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2018.

Ο μαγικός κόσμος των Χριστουγέννων βρίσκεται παντού μέσα στον Αστερόκοσμο, ο οποίος διοργανώνεται από το Magic Park και αναπτύσσεται στα περίπτερα 13, 14 και 15.

Όλα τα παιχνίδια και οι δράσεις του βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο, προστατεύοντας τους επισκέπτες από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Σε 23.000 τ.μ. βρίσκονται συγκεντρωμένα θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και ένα πλούσιο Fun Park με 16 παιχνίδια Λούνα-Παρκ και δύο στεγασμένα παγοδρόμια.

Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες κτλ, συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα του Αστερόκοσμου.

Ο Αστερόκοσμος προσφέρει με 7 ευρώ εισιτήριο απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του, ενώ σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος της έχει δωρεάν είσοδο. Για τα ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου η είσοδος είναι δωρεάν. Παράλληλα, προσφέρεται και δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου.

Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00, Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από 23/12-7/1 11:00 με 22:00.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.