Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοσκόπηση για την Π.Ε. Πέλλας που προκαλεί ερωτηματικά…


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες μεγάλη δημοσκόπηση από την εταιρεία «καπα research» με θεματολογία και ερωτηματολόγιο, μεταξύ άλλων, για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, για το μεταναστευτικό, για τους έλληνες πολιτικούς, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την πορεία της χώρας, για τα σημαντικότερα προβλήματα των ελλήνων, για την Περιφέρεια, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την απλή αναλογική κ.λ.π. Η δημοσκόπηση που διεξάγεται από την έγκυρη εταιρεία, γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο, με πλούσιο ερωτηματολόγιο που στέλνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και φυσικά διατηρείται η ανωνυμία αυτού που συμμετέχει και δίνει τις απαντήσεις. (Ζητούνται κάποια άλλα στοιχεία όπως επίπεδο σπουδών, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση κ.λ.π.)

Η δημοσκόπηση αυτή όμως έχει και τοπικά χαρακτηριστικά. Όταν γνωστοποιήσεις την Περιφέρεια που ανήκεις, ζητούν την άποψή σου, μεταξύ άλλων -και- για τον Περιφερειάρχη. Όταν στην εξέλιξη του ερωτηματολογίου γνωστοποιήσεις και την εκλογική περιφέρεια που ψηφίζεις, τότε ζητείται η άποψή σου για όλους τους αντίστοιχους τοπικούς βουλευτές.

Το ιδιαίτερο στοιχείο για τους ερωτώμενους από την Π.Ε. Πέλλας είναι ότι (όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε), μαζί με την άποψη του πολίτη της Πέλλας για τους τέσσερις βουλευτές (Τζάκρη, Σηφάκη, Καρασμάνη, Σαχινίδη), ζητείται και η γνώμη (θετική ή αρνητική) για τον Δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο και μόνο για αυτόν. Προκύπτει σαφώς το ερώτημα: Γιατί ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση διαχωρίζεται από τους τρεις συναδέλφους του των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας; Προφανώς απάντηση δεν θα πάρουμε, αλλά ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΕΚΛΟΓΟΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΖΑΚΡΗ, ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ. < ΠΑΠΑΔ. ΔΗΜΗΤΡΑ >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔ.ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
  2. σταμκο μη φοβασαι τιποτα εχεις τη συναδελφικη αλληλεγυη απο τις κοντινες κοινοτητες τωρα που γινατε φιλαρακια και τους δινεις εργα μπορει να σε βγαλουν και βουλευτη ποιος ξερει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μοναδικός δήμαρχος που ξεχωρίζει για την σοβαρότητα και το ήθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι στο εννιαίο μισθολόγιο ή απλά αμοίβεσαι έξτρα για να γράφεις τέτοια ωραία πράγματα;

      Διαγραφή
  4. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ.ΑΛΛΑ 1 ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ 2 ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ Η 3 ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΠΟΥ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.