Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες διαγράμμισης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 ως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν:

1. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ13 (Νοσοκομείο Αγίου Παύλου) έως τον Α/Κ Κ12 (Περιφερειακή με Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών) και των συνδετήριων κλάδων αυτού με κατεύθυνση δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.
2. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του Α/Κ Κ12 (Περιφερειακή με Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών) έως τον Α/Κ Κ13 (Νοσοκομείο Αγίου Παύλου) και των συνδετήριων κλάδων αυτού με κατεύθυνση ανατολικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.