Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θύμα ξυλοδαρμού γιατρός του Νοσοκομείου Νάουσας


Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ένας γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας από άνδρα αλβανικής καταγωγής, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο σώμα, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και η ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας επισκέφθηκε με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά το Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου για τις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως υποστηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων, από την πλευρά του ζευγαριού δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και η οικογένεια στη συνέχεια αναχώρησε από το νοσοκομείο.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο πατέρας των δύο παιδιών επέστρεψε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση, ξυλοκοπώντας τον παιδίατρο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε μήνυση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου εναντίον του φερόμενου ως δράστη προκειμένου η υπόθεση να ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Οι πιο απαιτειτηκοι και στα νοσοκομεία ειναι οι Αλβανοί. Επειδή πληρωνουν ΟΓΑ θελουν να γινεσαι χαλι να σε πατησουν. Το βλέπω καθημερινα σε νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά κάνουν.Αν αδυνατίτε να τους δώσετε υπηρεσίες υγείας απαλλάξτε τους από την εισφορά τους στο ΟΓΑ.

      Διαγραφή
    2. Ακριβως! Κ να πληρωνουν κ να μην εχουν.. μονο εμεις τα δεχομαστε αυτα.. να αγιασει το χερι τ.ποιος ξερει τι του ειπε κ τα πηρε στο κρανιο. Να ερθει κ μια βολτα απο εδεσσα κ μετα αριδαια.. μπας κ απο το φοβο μας φερονται οπως πρεπει

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΜΕ ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.