Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απολυμένοι εργαζόμενοι Λουτρών: Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας να πάρει θέση επί του θέματος


Σε απάντηση όλων των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο οφείλουμε να πάρουμε θέση σχετικά με τις δικές μας προτάσεις και κινήσεις που αφορούν την  παραμονή μας στην εργασία μας.

Η αλήθεια είναι ότι υπογράψαμε συμβάσεις οι οποίες δεν έπρεπε να γίνουν καθώς η τελευταία ρύθμιση του υπουργείου μιλούσε καθαρά για ανταποδοτικότητα η οποία δεν υπάρχει στην επιχείρηση και η αμοιβή γίνεται έναντι αντιτίμου.  Αν το πολιτικό κόστος ήταν βαρύ για το δήμαρχο και αναγκάστηκε να κάνει τις συμβάσεις δεν  το γνωρίζουμε , αν πάλι δεν  γνώριζε τη μη ανταποδοτικότητα των λουτρών επίσης δεν  το γνωρίζουμε.

Λαμβάνοντας υπόψιν  τα όσα μας προέτρεψε ο δήμαρχος Αλμωπίας να πράξουμε καταφύγαμε στα δικαστήρια για τα αυτονόητα την καταβολή των δεδουλευμένων μας και την παραμονή στην εργασία μας.

Παρότι η προσωρινή απόφαση για τα δεδουλευμένα είναι θετική παραμένουμε απλήρωτοι και καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να πάρει θέση επί του θέματος και να επισπεύσει η διαδικασία πληρωμής .

Με προτροπή επίσης του δημάρχου κινηθήκαμε προς την κεντρική εξουσία ώστε να βρούμε λύση στο πρόβλημα των συμβάσεων μας.

Αδιαπραγμάτευτο είναι το δικαίωμα μας στην εργασία αφού για 2 και πλέον χρόνια απασχολούμασταν και παραμέναμε με νόμους  του κράτους στις θέσεις μας και το ίδιο το κράτος αναγνωρίζει πλέον μέσω του ελεγκτικού συνεδρίου την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών.

Απαράδεκτο θεωρούμε το παιχνίδι εντυπώσεων που γίνεται εις βάρος των εργαζομένων και η στοχοποίηση ατόμων οι όποιοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις συγκυρίες απλήρωτοι ενόψει  εορτών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.