Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι “εχθροί εξ αίματος” του Αρκά στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας


Την μαύρη κωμωδία «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά, από την Θεατρική ομάδα των εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Βέροιας, απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της πόλης, την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας. Το βιτριολικό χιούμορ-σήμα κατατεθέν του συγγραφέα-και οι απολαυστικές ερμηνείες των ηθοποιών-καθηγητών Δημήτρη Γκιλιόπουλου, Γιώργου Τσίρη και Λίζας Τσέκου, κέρδισαν τις εντυπώσεις. Την παράσταση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Δημήτρης Γιάννου ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό ενώ την παρουσίαση έκανε η Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κα Δέσποινα Οτουντζίδου.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κος Θεολόγος Τσακίρης, εκπρόσωπος του Διοικητή της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας, ο Αντιδήμαρχος Κος Ταπαζίδης Δημήτρης και η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Έδεσσας κα Γεσθημανή Τερζανίδου. Η παράσταση εκτός από ψυχαγωγικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς αντί εισιτηρίου, το θεατρόφιλο κοινό ανταποκρίθηκε με θέρμη στο αίτημα των διοργανωτών (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.-ΕΠΑΛ Έδεσσας-Εδεσσαϊκό Θέατρο) προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία εν όψει εορτών θα ενισχύσουν τις αυξημένες ανάγκες της Ιεράς Μητρόπολης και του Γηροκομείου Έδεσσας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.