Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή συνέντευξη τύπου Γ. Σηφάκη στην Έδεσσα


Συνέντευξη τύπου Γιάννη Σηφάκη για θέματα Πέλλας (ανοικτή για τους πολίτες) την Τετάρτη 27/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Βαρόσι στις 7:00 μμ Ιδιαίτερη ανάλυση στα θέματα Έδεσσας – Βεγορίτιδας

Την συνέντευξη θα συντονίσει εκπρόσωπος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες συνεντεύξεις σε κάθε Δήμο της Πέλλας για τα ιδιαίτερα ζητήματα της κάθε περιοχής.

Την συνέντευξη θα απασχολήσουν θέματα στα οποία υπάρχουν εξελίξεις ( Νοσοκομείο- αξονικός- τεχνητό νεφρό- στελέχωση, ιδιοκτησιακό Ντερέ - Άγιο Μάρκο – Καραμάν καθώς και προβλήματα ιδιοκτησιών σε Άγρα και Νησί, ανάδειξη της ανάγκης αρχαιολογικών ανασκαφών στο Λόγγο μετά από 45 χρόνια απραξίας, ανάγκη ίδρυσης Μουσείου, εξελίξεις όσον αφορά την αίθουσα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου», Κανναβουργείο, ενημέρωση για την ίδρυση για πρώτη φορά φορέα προστασίας της Βεγορίτιδας – εξελίξεις για την προστασία και αξιοποίηση της λίμνης, Ξενία, ΦΟΕ, εστιατόριο Καταρρακτών, χρηματοδότηση αναβάθμισης Κολυμβητηρίου, Χιονοδρομικό, ενιαίος φορέας ανάπτυξης του ορεινού όγκου και άλλα)

Φυσικά θα απασχολήσουν και τα βασικά θέματα όλης της Πέλλας ( οδικοί άξονες- έγκριση χρηματοδότησης απαλλοτριώσεων στις οδικές παρακάμψεις Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών, έγκριση μελέτης σκοπιμότητας προαστιακού από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα μέσω Γιαννιτσών και παράκαμψη προς Αριδαία κλπ)

Οι δημοσιογράφοι και οι παριστάμενοι πολίτες και εκπρόσωποι φορέων θα υποβάλουν ερωτήσεις και θα κάνουν προτάσεις.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. να δουμε ποτε η ΑΔΡΑΝΗΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ,διοικηση του Δημου Γιαννιτσων θα ζητησει συζητηση κλειστου Κολυμβητηριου για τα Γιαννιτσα! Μεχρι στιγμης χορευουν σαν τους Ινδιανους γυρω απο τις φωτιες στα ρακοκαζανα! δυο βροντουν και τρεις χορευουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώην αυτοδικητικός26 Δεκεμβρίου 2017 στις 8:13 μ.μ.

    το κολυμβητήριο χάθηκε προ πολου με εξασφαλισμένη την πίστωση λόγω χωροταξικού, μπλοκάρισμα απο συμβούλιο Επικρατείας. τώρα ο Σηφακης θα το φτιάξει στο χώρο των σφαγείων, τώρα που έφυγαν οι λαθρο το έχει υποσχεθεί...όπως θα φτιάξει όλες τις π@@αριες που αναφέρει εδώ και τρία χρόνια. προσέξετε μην τον προκαλέσετε τον φθόνο θα τα κάνει των τομογράφων. δεν είδατε που τα έχει βάλει με όλους τους βουλευτές ..Τζακρη Καρασμανη Σαχινιδη . ..και με τους δημάρχους τους τα έσυρε. η Ιγνατιαδου τον άδειασε προχθές με τα έργα της ... ο δε Γιαννου τα χίλια μύρια σέρνει αποπίσω. για Μπινο τι ναπω έχει απασφαλίσει.. .Καρατζοβα δεν βρίζω δημοσίευσε το. συνέντευξη δίνει ας απαντήσει . τα ερωτήματα θα τα έθετα δια ζώσεις ... λείπω στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με διαφορά ο καλύτερος βουλευτής του Ν, Πέλλας, δεν δίστασε να τα χώσει στους δημάρχους όταν έπρεπε σε αντίθεση με την Κ. Τζάκρη που τρέχει πίσω από αποτυχημένους αυτόδιοικητικούς μπας και αρπάξει κάνα ψήφο. Λυπάμαι γιατί δεν ψήφισα τον Σηφάκη, γιατί δεν με εκφράζει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ όμως δεν ξέρεις. Ας καθαρίσουν τη κοινωνία από απατεώνες πολιτικούς και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα σε καλό σού, με ξεντεριασες.
      Ξέρεις και άλλα τέτοια ανέκδοτα?

      Διαγραφή
  4. απεχεις παρασάγγας απο ολους τους βουλευτές του νομου που περασαν μεχρι τωρα για να συγκριθείς μαζι τους . οταν σε ειδα στην πρωτη παρελαση της Αριδαιας να εισαι κατω απο την εξεδρα ξαφνιάστηκα και σε εχω ψηφισει ελεω δημοτικων εκλογών. μου ειπε ο φιλος μου να δεις στην αλλη παρελαση θα σπρωχνει να μπει μπροστα και δικαιωθηκε. οπως δικαιωθηκε και στο δημοψήφισμα εκανες τα αντιθετα απο αυτα που ελεγες. μιλας για συνδεσμο και δυο μερες πριν απο τα Χριστούγεννα το ανοιξες. μιλας για τρενο καρατζοβας και ο Σπιρτσης σε αδειασε και λέει μετα 60χρονια θα γινει. οπως σου ειπε ο Καρασμανης στο δεκατο εσπα. για τους τομογραφους γελανε και οι πετρες 15 ανακοινωσεις εχεις βγαλει εδώ και τρια χρονια παπαλα. ειναι αποτυχημενοι αυτοδιοικητικοι η Κατερίνα ο Τακης ο Γρηγορης? αυριο θα σε ρωτησω αυτα και αλλα ποιοι ειναι απατεωνες πολιτικοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΙΣ ΚΑΡΑΤΣΟΒΑΣ .
    ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.