Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει από άγριο ξυλοδαρμό γνωστής Βολιώτισσας επιχειρηματία από τσιγγάνα, επειδή πήγε με τον... άντρα της


Κατάντια ή ξεφτίλα; Όπως και να το δει κανείς, στην προκειμένη περίπτωση η μαινόμενη σαν ταύρος εν υαλοπωλείο τσιγγάνα έχει τα δίκια όλου του κόσμου. 

Η νεαρά ιδιοκτήτρια γνωστής επιχείρησης ενδυμάτων στο κέντρο του Βόλου έκανε την..."κουτσουκέλα" της με τον σύζυγο της τσιγγάνας, πατέρα 6 παιδιών. Και πλήρωσε το τίμημα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών της επιχείρησής της με τον χειρότερο τρόπο.


Σύμφωνα με όσα ακούγονται κατά τη διάρκεια του βίντεο, η "μοιχαλίδα" είναι και αυτή παντρεμένη. Η τσιγγάνα, δεν συγχώρεσε το παραστράτημα του συζύγου της με την "μπαλαμή"  και πήρε το νόμο στα χέρια της. Το τι σφαλιάρα έπεσε δεν περιγράφεται. Ιδίως στο τέλος, όταν κάνει το λάθος η επιχειρηματίας και καλεί τον σύζυγο της τσιγγάνας έφαγε τα χαστούκια της on camera για να καταλάβει ότι εκτός από το λάθος που έκανε, είχε και απεριόριστο θράσος.
Πηγή: tromaktiko


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΠΡΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟ@ΗΔΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,,,,ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ 3ο ΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην τον ψάχνουν επειδή δεν έκοψε απόδειξη για παροχή υπηρεσιών.

      Διαγραφή
  2. Ωραία, η κοπέλα έσφαλε και το πλήρωσε με διασυρμό. Ο ... «κύριος», πού είναι στην υπόθεση αυτή; Γιατί έχω την εντύπωση ότι τον υποβιβάζουν στην κατηγορία του άβουλου όντος που κάνει ό,τι του πει μια γυναίκα, έχοντας το ακαταλόγιστο. Ή ότι του δίνουν συγχωροχάρτι.

    Επιπλέον, αν θέλει, μπορεί να μηνύσει την τσιγγάνα και τις 2-3 ακόμα που πήγαν για ενισχύσεις και να ζητήσει αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης, τουλάχιστον, εντός του χώρου εργασίας με πιθανές συνέπειες στην επαγγελματική δραστηριότητα. Ο αρθρογράφος ξεχνάει ότι η μοιχεία δεν είναι πλέον ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα, ενώ αυτό που αποτυπώνει το βίντεο σηκώνει μια χαρά δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαθηκανε οι αντρες ρε κοπελια; με γυφτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.