Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μάκης Δημητριάδης τομεάρχης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τομεαρχών Περιφερειών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ. Ο Αβρααμ Δημητριάδης τοποθετήθηκε τομεάρχης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονιάς. Ο νεος τομεάρχης, που έχει καταγωγή από τη Σκυδρα, έχει ως βασική αρμοδιότητα την ανάδειξη νέων ανθρώπων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς και τη διαχείριση θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όσον αφορά στην τοποθέτηση του ο Μάκης Δημητριάδης δήλωσε: Είναι ιδιαίτερη τιμή για μενα η τοποθέτηση μου ως τομεάρχη Περιεφερειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και σε συνεργασία με τα όργανα του κόμματος να αναδείξουμε ενεργά πρόσωπα, ικανά και καταξιωμένα ωστε να εκπροσωπήσουν τις τοπικές κοινωνίες στις επόμενες εκλογες. 

Ευχαριστώ πολυ τον υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Δημήτρη Τρούπο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητηρια. αλλά ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης διορίζει άλλον υπεύθυνο για να αναδείξουν ποιον και γιατί; με άλλα λογία Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον τροπο που κινειται το συγκεκριμένο ατομο θα δημιουργησει προβλήματα. Κατακαυμενη Σκυδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.