Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Έδεσσας


Στη λάμψη των γιορτινών ημερών, προστέθηκε και η λαμπερή παρουσία της χορωδίας του ΚΑΠΗ Έδεσσας, στην κατάμεστη αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017.
Μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας, εκπρόσωποι της Διοίκησης του «ΕΥ ΖΗΝ», κ. Δασκάλου, κα. Δαλκαλίτση, κ. Δραγούμης, κα. Ροκά και το προσωπικό υποδέχθηκαν 50 φίλους – μέλη του ΚΑΠΗ Καλαμαριάς, που ήρθαν και μας τίμησαν ειδικά για τη χορωδιακή βραδιά, συνοδευόμενα από τον Πρόεδρο του «ΔΟΠΑ&ΑΠΗ» Καλαμαριάς κ. Πετκάκη Σωκράτη.

Χαιρετισμούς επί σκηνής απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γιάννου Δημήτριος, ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Γιώγας Δημήτριος καθώς και ο προσκεκλημένος κ. Πετκάκης Σωκράτης.
Η εμφάνιση της χορωδίας ήταν εντυπωσιακή, άξια θαυμασμού και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους θεατές. Ήταν μια νοσταλγική βραδιά που ξύπνησε θύμησες του καλού παλιού λαϊκού τραγουδιού από τον αείμνηστο Γιώργο Ζαμπέτα. Διοργανωτής και μαέστρος της βραδιάς ήταν ο κ. Δραγούμης Σωτήρης.
Την χορωδία πλαισίωσαν οι μουσικοί κ. Γησάρης Τάκης, κ. Γκέρτζας Σταύρος, κ. Παπαϊωάννου Θοδωρής, κ. Παππάς Κώστας, κ. Πολυχρονιάδης Ραφαήλ και ο κ. Χρυσάφης Νίκος τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την φιλική τους συμμετοχή.
Ευχαριστούμε επίσης, το «Εδεσσαϊκό Θέατρο» για την υλικοτεχνική υποστήριξη, την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ την κα. Ιατρίδου Νατάσα για το στήσιμο της εξέδρας καθώς και την κα. Αθανασιάδου- Αηδονά Αθηνά για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.
zampetpell331






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.