VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντικά ζητήματα προώθησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην Αθήνα

Συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών για τη χρηματοδότηση έργων
Επαφές στο ελεγκτικό συνέδριο για τους 17 εργαζόμενους των Λουτρών
Ενημέρωση για τη δημιουργία αθλητικού πολυχώρου στο 2ο δημοτικό σχολείο Αριδαίας

Σημαντικά θέματα του Δήμου Αλμωπίας προώθησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου.
Αρχικά, υπήρξε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Πουλάκη Κωνσταντίνο παρουσία της Βουλευτή κ. Θεοδώρας Τζάκρη. Συζητήθηκε η χρηματοδότηση έργων από το πρόγραμμα του Υπουργείου, που αφορούν περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Επίσης, ο Υπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ότι η χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών θα αυξηθεί κατά 10% από το 2018. Παράλληλα, ο Δήμαρχος τον ενημέρωσε για κάποια ζητήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπως η ανάγκη για πρόσληψη Τοπογράφου.
Στη συνέχεια, υπήρξε επαφή με στελέχη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και την κ.Τζάκρη με κεντρικό θέμα συζήτησης την πληρωμή του τετραμήνου των 17 συμβασιούχων των Λουτρών. Σε αυτή την προσπάθεια θα μεσολαβήσει η Βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία συμμετείχε στη συνάντηση. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, πρόκειται για δεδουλευμένα των εργαζομένων και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα. Ο κ. Μπίνος σε δήλωσή του γι’ αυτό το θέμα ανέφερε: «Εμείς προσπαθούμε να έχουμε αποτέλεσμα στις διαδικασίες και σε καμία περίπτωση δεν παίζουμε με τον πόνο των εργαζομένων. Αντίθετα, στόχος μας είναι να λύσουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει και γι’ αυτό είμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους με συγκεκριμένες ενέργειες, που ευελπιστώ ότι θα έχουν θετικό αποτέλεσμα».
Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη Βουλευτή κ. Θεοδώρα Τζάκρη, σχετικά με την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας. Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει τη δημιουργία αθλητικού πολυχώρου και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, έχει υπάρξει ήδη υπογραφή προέγγρισης από το Υπουργείο Οικονομικών και έχει προωθηθεί το ζήτημα προς υπογραφή από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον αρμόδιο Υπουργό ΕΣΠΑ. Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε πως ευελπιστεί να υπάρξει θετική έκβαση σε αυτό το θέμα έως τα τέλη Δεκεμβρίου.
Τέλος, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τη Βουλή των Ελλήνων, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και της Βουλευτή κ. Θεοδώρας Τζάκρη, όπου συζητήθηκαν διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα που βρίσκονται προ των πυλών και θα αφορούν τους Δήμους και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.Ο Δήμαρχος κάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί το Δήμο Αλμωπίας ο οποίος και απάντησε θετικά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…