Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου της ΠΕ Πέλλας - Περ. Κεντρ. Μακεδονίας


Έργα βελτίωσης και επισκευής στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προβλέπεται βελτίωση και επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων σε τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας-Φλώρινας καθώς και σε τμήματα του δρόμου από τη διασταύρωση της παραπάνω εθνικής οδού κοντά στο Ριζάρι έως τα Σεβαστειανά, τη Σκύδρα, το Ριζό και τα όρια του Νομού Πέλλας.

Προβλέπονται εργασίες σε τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανίων και σε συγκεκριμένες περιοχές του δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι περιοχές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, καθώς και οι δρόμοι Πολυγύρου-Ιερισσού και Ιερισσού-Ουρανούπολης. 

Παράλληλα, έργα θα γίνουν στο τμήμα Χαλκηδόνας-Κατερίνης της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης και σε συγκεκριμένα τμήματα του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (οδικά δίκτυα Νέας Ζίχνης - Αλιστράτης - ορίων του Νομού Δράμας και Σερρών - Νιγρίτας - Αμφίπολης - ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης).

Όσον αφορά το Νομό Κιλκίς, έργα θα γίνουν στη νέα εθνική οδό από τα όρια του Νομού Θεσσαλονίκης έως τη Νέα Σάντα, το Μεταλλικό και το Δροσάτο (με την πρόσβαση προς τον μεθοριακό σταθμό Δοϊράνης έως τα όρια του Νομού Σερρών). Τέλος, εργασίες βελτίωσης του οδικού δικτύου θα γίνουν στην επαρχιακή οδό Κιλκίς-Μ. Βρύσης-Πολυκάστρου-Αξιούπολης. 
ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.