Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας


Αρνούμαι να συμμετέχω σε διαδικασίες πραξικοπήματος !

Κύριε Πρόεδρε

Αγαπητέ φίλε Στέργιο Αντωνίου

Πρέπει να ξέρεις ότι το νόμιμο δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικό !

Είχες λοιπόν την ευκαιρία ν΄ αποδείξεις στο φίλαθλο κοινό της ΠΕΛΛΑΣ πως δεν είσαι ένας σαν τους άλλους !

Το πλεονέκτημα αυτό, δυστυχώς όμως το έχασες, με την απόφασή σου να πραγματοποιήσεις εκλογές της μιας εβδομάδας (απόφαση Δ.Σ. 22/11/2017 καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων 30/11/2017) !

Εγκλώβισες το ποδόσφαιρο της ΠΕΛΛΑΣ γύρω από τα προσωπικά συμφέροντας ενός - δύο ανθρώπων ! Προσωπικά πιστεύω ότι η απόφαση αυτή είναι πέρα για πέρα λανθασμένη διότι εκτιμώ ότι δεν σου λείπει η αναγνωρισημότητα και είσαι άλλωστε εν ενεργεία διοίκηση για να κριθείς !

Έφτασες στο σημείο να ξεχάσεις ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σήμερα, είναι πολύ λίγοι αλλά ξοδεύουν πάρα πολλά !

Νομίζω ότι εάν έχει μείνει ελάχιστο ίχνος ηθικής και εφόσον διαφωνείς μαζί μου, πρέπει να δώσεις εξηγήσεις σε όλους τους ανθρώπους του τοπικού μας ποδοσφαίρου, για τους λόγους που σε οδήγησαν με την απόφασή σου αυτή να κρατήσεις την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας αιχμάλωτη του παρελθόντος !

Τέλος, θέλω να σημειώσω με ιδιαίτερη έμφαση ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων είναι υπεράνω οποιονδήποτε μικροσυμφερόντων έχει ο καθένας, ο οποίος μπορεί να κατέχει συγκυριακά μία θεσμοθετημένη θέση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του σε ανθρώπους οι οποίοι επιλέγουν οι ίδιοι με ποιους συνανθρώπους τους θα συναναστραφούν ! Οι εποχές των εκφοβισμών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ανήκουν στο παρελθόν !

Με εκτίμηση
Σωκράτης Σ. Καζαντζίδης
Επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Λίγοι αλλά ξοδεύουν πολλά είπες ΦΊΛΕ για τους ΓΙΓΑΝΤΕΣ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.ΜΠΡΑΒΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. enas o psomiadis kai enas o socratis
    opou ekloges moufa ipopsifios kai mia zoi kl@psomizeros
    girna re dinodavre stin spilia sou poy thes na legese kai paragontas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο και αν' δεν ηταν απαντηση ,συμφωνω με το 2 σχολιο.Μπραβο φιλε μου τα ειπες πολλοι ωραια . Στο υψος σου Στεργιο ,και ασε τον κοσμο να παραμιλαει,κανε την δουλεια σου οπως εσυ νομιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.