Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Λίγο γάλα, για πολλούς" - Στήσιμο Χριστουγεννιάτικου δέντρου αγάπης με γάλατα


Με την ελπίδα το φετινό «Δέντρο της Αγάπης» από γάλατα μακράς διάρκειας, να ξεπεράσει σε ύψος αυτά των προηγούμενων ετών ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ και την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΛΛΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), στα πλαίσια της Γιορτής του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και της Φωταγώγησης της πόλης, που διοργανώνει ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, σας προσκαλούμε στο στήσιμο του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» δίπλα στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, στην Πλατεία Γκόνου Γιώτα στα Γιαννιτσά, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. 
Με το σύνθημα «ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ», σας καλούμε να φέρετε μαζί σας κουτιά με γάλα εβαπορέ, με τα οποία θα στήσουμε όλοι μαζί ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα άλλα, το «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ». Θα τοποθετήσουμε τα κουτιά πάνω σε ξύλινες παλέτες, σχηματίζοντας το μεγάλο «δέντρο» αγάπης και προσφοράς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα κουτιά γάλακτος όπως κάθε χρόνο θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες και κοινωφελή ιδρύματα με στόχο να μπορέσουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα, τις μέρες των εορτών. Θα είναι μία μικρή αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατηθεί ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων, σε μία περίοδο που ο τόπος μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί.

Ελάτε να μαζέψουμε όσο περισσότερο γάλα μπορούμε, για να μεγαλώσουμε όσο περισσότερο γίνεται το «ΔΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ».

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.