Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροχαίο ατύχημα στην Κρύα Βρύση: Βγήκαν σώοι από το αποστραγγιστικό κανάλι! (φωτο)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι στον Επαρχιακό Δρόμο Κρύας Βρύσης - Αγίου Λουκά. Το ατύχημα σημειώθηκε στην είσοδο της Κρύας Βρύσης στο ύψος του Ταλαμπάση όπου πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος που συνδέει την Κρύα Βρύση με την Ειρηνούπολη.  

Συγκεκριμένα όχημα που οδηγούσε άνδρας από την Τοπική Κοινότητα Αγ. Γεωργίου και κατευθυνόταν από τον Δημοτικό δρόμο συγκρούστηκε με όχημα που  κινείτο επί της Επαρχιακής Οδού Κρύα Βρύση - Αγίου Λουκά και στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες από τον Άγιο Λουκά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και τα δυο οχήματα σε παρακείμενο αποστραγγιστικό κανάλι (φωτο). Οι επιβαίνοντες είχαν πραγματικό άγιο αφού από το ατύχημα τραυματίσθηκε η συνεπιβάτης γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Κρύας Βρύσης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Με πληροφορίες - φωτογραφίες από το f/b Δημήτρη Τσουφλίδη



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.