Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αλμωπίας


Από την προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου Αλμωπίας:

Έγινε σήμερα (χθες) σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας. Αξιολογήθηκαν τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα ,που επικράτησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και έγινε συζήτηση για το επίπεδο προετοιμασίας και δυνατότητας αντιμετώπισης δύσκολων καιρικών φαινομένων. Ο Δήμος Αλμωπίας εφοδιάστηκε με μηχανήματα και εξαρτήματα, που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Όλοι οι φορείς που συμμετείχαν, μίλησαν για τις ενέργειές τους και το βαθμό ετοιμότητας τους.Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ.Μπίνος , οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθημερινότητος Τσιμτσιρίδης Γ. και Αβραμίκας Στέφανος , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Γεωργίου Χρήστος , η Διευθήντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Παπαδοπούλου Σαπφώ, ο Προιστάμενος Περιβάλλοντος και Εργοταξίου Ιατρίδης Γ., ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Γάκης Β., ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σταθμού Αριδαίας Κώνστας Α., ο Δασάρχης ΑριδαίαςΙωαννίδης Γ., Εκπρόσωπος του Συλλόγου Κυνηγών Αριδαίας .



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.