Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέσα Δεκεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων ένταξης στα Σχέδια Βελτίωσης


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το ΦΕΚ με την προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης, ενώ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα έχει ανοίξει και η ηλεκτρονική διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων η οποία θα παραμείνει ανοιχτή τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο.

Αυτό δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ κ. Χαράλαμπος Κασίμης, στην Ημερίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ), με θέμα «Εκμηχάνιση της Ελληνικής γεωργίας: Βασική προϋπόθεση βιωσιμότητας και ανάπτυξης», που έγινε στην Λάρισα, τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017. Ο συνολικός προϋπολογισμός των δράσεων ανέρχεται στα 315 εκατ. ευρώ.

Τα ποσοστά ενίσχυσης, ανάλογα με την ιδιότητα του υποψηφίου και τον τόπο της έδρας της κατοικίας ανέρχονται από 40% έως και 85%. Το μέτρο έχει εκχωρηθεί στις Περιφέρειες.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.