Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα της Δόξας Μελισσίου


Επανέρχονται οι Πέπε και Τζάτζης στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση
Επέστρεψε ο Ηλίας Βερβελές στις προπονήσεις μετά το σοβαρό τραυματισμό του

Ευχάριστα είναι τα νέα από τους θεράποντες ιατρούς, που παρακολουθούν τον πολυτάλαντο αμυντικό μέσο, Ηλία Βερβελέ, για τον προπονητή Σ. Ντιμτσούδη και τους φίλους της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου. Ο κορυφαίος αμυντικός μέσος της Α1, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας από την 1η Δεκεμβρίου, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, για ένα περίπου μήνα και σύντομα θα επανέλθει στος αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της αγαπημένης του Ομάδας.


Στον αγώνα της Κυριακής 10/12/2017, με την ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, επανέρχονται οι Σιδηρόπουλος (Πέπε) και Τζάτζης, ενώ και πάλι θα είναι απόντες ο τραυματίας Η. Βερβελές, και ο τιμωρημένος Τουλγαρίδης Α.

Έτσι στη διάθεση του προπονητή των Μαυραετών, Σάκη Ντιμτσούδη, για το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βασιλειάδης Π., Δομουκτσίδης, Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Φάβας, Φουρέιρα, Νοράτζε, Δουλγερίδης, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Σερέτης, Λιτοβολής, Ιτσκος, Ρομάντζης, Τσάλμας Χ, Τσάλμας Α, Μπλέντι και Βιάνας και Μαμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ με την ευκαιρία των εορτών των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, θα διανείμει σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και φτωχές οικογένειες δέματα με τρόφιμα και δώρα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.