Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το εξαμελές Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής


Έγινε γνωστό πριν από λίγο το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, του νέου προοδευτικού φορέα, που συγκροτείται με απόφαση της Φώφης Γεννηματά. Η σύνθεσή του είναι εξαμελής και συμμετέχουν οι: Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής, Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων και Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο θα προεδρεύει η κ. Γεννηματά, η οποία θα διαχειρίζεται τη καθημερινή πολιτική δραστηριότητα του νέου φορέα μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, τον Μάρτιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. εΚΕΙΝΟς Ο ΑΘΛΙΟς Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗς ΠΑΠ.. ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ! Α! ΞΕΧΑΣΑ! ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ! ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΜΠΛΕΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΕ ΤΙΣ OF SHORE "EΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.