Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Η Αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι» στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας


Στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, τα παιδιά του Θεατρικού Εργαστηρίου θα παρουσιάσουν το μουσικό παραμύθι των Αφων Κατσιμίχα «Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι», σε επιμέλεια Ανδρέα Κυμιρλίδη. Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παράλληλα, το εφηβικό τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου, την Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2017, θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Έδεσσας, παρουσιάζοντας δρώμενα και προσφέροντας δώρα στους ηλικιωμένους, συνοδευόμενα με ευχές εν όψει εορτών. Αυτή θα είναι η τελευταία δράση από το Θεατρικό Εργαστήρι για τη φετινή χρονιά, καθώς θα παύσει η λειτουργία του για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα υποδεχτεί και πάλι τους μικρούς του φίλους , την Κυριακή 7/1/2018, τις προγραμματισμένες ώρες των τμημάτων.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.