Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας από τα "Πέριξ" της ΤV100: Οι μισοί δικηγόροι της Πέλλας ασκούν το επάγγελμα


Κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας τόνισε μιλώντας στα “Πέριξ”της ΤV100 η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας Λεμονιά Γαϊσίδου. Όπως είπε σε πρόσφατη σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης συζητήθηκε το θέμα της επικαιροποίησης των διαδικασιών. Σε εξέλιξη βρίσκονται όλες οι ενέργειες ωρίμανσης του έργου για την ένταξη του σε χρηματοδοτικό εργαλείο (ΣΔΙΤ). Για το θέμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη μέσα στο Δεκέμβριο. Η κ.Γαϊσίδου επανεξελέγη για δεύτερη θητεία στο Δικηγορικό Σύλλογο Έδεσσας που αριθμεί 104 δικηγόρους, από Έδεσσα – Σκύδρα – Αλμωπία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ε όχι και δεν έχει δουλειά, όλοι πρέπει να δουλεύουν, μάνα , πατέρας, αδελφός, ο γείτονας όλο το σόι, δεν σπούδασαν τζάμπα τα παιδιά, δουλειά θέλουν όχι ανεργία. Με όσα γίνονται στην Ελλάδα το σύστημα δουλεύει μια χαρά. Σαν το ΠΡΟΠΟ είναι 1.2.Χ και να δουλειές ο ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαστε ισως η μοναδικη χωρα παγκοσμιως με τους περισσοτερους δικηγορους σε αναλογια πληθυσμου,οι οποιοι επιβιωνουν παρασιτικα, χαριν της κατασκευασμενης πολυνομιας που εχτισαν,οι παλαιοτερες φουρνιες δικηγορων -πολιτικων ,με το μοναδικο εφευρημα,επισης παγκοσμιως,την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ μειωνει την νοημοσυνη του ,κατα τα αλλα, εξυπνου λαου μας.ειμαστε ο μοναδικος,δικομανης,δικοφιλος λαος με τις περισσοτερες δικες ,αρα και ψευδορκιες ,παρα τηνεπιφανειακη θρησκοληψια και υποκριτικη θρησκειοκαπηλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ακόμη, έχουμε και αδέλφια, όλο και κάποια υπόθεση θα σκεφτούμε, καμιά διαμάχη μεταξύ πολιτών, καμιά πολιτική διαμάχη, και ας τους να τρέχουν στα δικαστήρια, εμείς θα τους βγάλουμε και δικομανής. Και το παράβολο θα πέφτει. Που να τρέχουμε στο εξωτερικό, εκεί υπάρχουν νόμοι, όχι ερμηνείες κατά το δοκούν.

      Διαγραφή
  4. Υπάρχουν δικηγόροι και δικηγόροι. Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης δεν είναι το ίδιο με τον απλό δικηγόρο της επαρχίας και φυσικά καμία σχέση με τους νέους δικηγόρους που εργάζονται ως δούλοι στα μεγάλα γραφεία. Ανασφάλιστοι, χωρίς ωράριο και με μισθό πείνας. Όποιος δεν γνωρίζει την πραγματικότητα καλό είναι να μην εκφράζει αυθαίρετα άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.