Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φίλιππος Νέας Πέλλας: "Mηδενική ανοχή σε αυτούς που επιχειρούν να κλέψουν τον ιδρώτα των αθλητών μας"


Το περασμένο Σάββατο(16/12/2017) η ομάδας μας κατέβηκε στο κλειστό της Κατερίνης να αντιμετωπίσει τους τοπικούς «Πάνθηρες» στο ντέρμπι μεταξύ 1ου και 2ου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά σε επαφές από την αντίπαλη ομάδα και αυτό έγινε υπό την ανοχή των διαιτητών. Έτσι λοιπόν η διαφορά γρήγορα πήγε στους 10 πόντους και κυμαινόταν μεταξύ 10-14 σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Φυσικά προσαρμοστήκαμε σε αυτό το ασυνήθιστα σκληρό παιχνίδι και στο τρίτο δεκάλεπτο ρίξαμε τη διαφορά στους 4 πόντους, με το ίδιο δεκάλεπτο να κλείνει στους 5, 47-42. Με την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου οι «αγαπητοί» κύριοι Κατερινιώτες (συμπτωματικά!) διαιτητές Χρυσάφης Σταύρος και Μητσιμπόνας Κωνσταντίνος χάλασαν το παιχνίδι.

Ξαφνικά το δυναμικό παιχνίδι έγινε ανεκτό μόνο από την αντίπαλη ομάδα και 8:23 πριν τη λήξη του αγώνα τα ομαδικά φάουλ ήταν 0-5 κατά μας. Ένα ανύπαρκτο αντιαθλητικό, ένα αμυντικό φάουλ που δεν δόθηκε σε δικό μας αιφνιδιασμό που μετατράπηκε σε τεχνική ποινή κατά μας όταν ο παίκτης μας «τόλμησε» να ρωτήσει γιατί δεν δόθηκε, και 4 φάουλ που επίσης δεν δόθηκαν σε δικούς μας παίκτες σε ένας εναντίον ενός αιφνιδιασμούς «καθάρισαν» ένα κατά τα άλλα ντέρμπι!

Η ανοχή των διαιτητών στο ασυνήθιστα σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων είναι αποδεκτή, άλλωστε έχουμε τους μηχανισμούς και την εμπειρία να προσαρμοζόμαστε σε αυτό. Η ανεπάρκεια και η ασχετοσύνη δεν είναι αποδεκτά πλέον από εμάς!!!

ΥΓ. Για τα μετά του αγώνα, να τονίσουμε πως δεν έχουμε κανένα θέμα με τον προπονητή και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Υπό τη νέα ηγεσία του Φιλίππου εδώ και 5 χρόνια ουδέποτε δημιουργήθηκε το παραμικρό στο κλειστό των Γιαννιτσών απέναντι σε αντίπαλη ομάδα. Όλες οι αντίπαλες ομάδες έτυχαν ΑΨΟΓΗΣ φιλοξενίας και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται εσαεί! Όταν όμως ένας από τους ανθρώπους της ομάδας μας μετά τον αγώνα πάει να διαμαρτυρηθεί ευλόγως στους διαιτητές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ και ένα γήπεδο ολόκληρο τον βρίζει και «κόπτεται» να αφήσει ήσυχους τους διαιτητές μάλλον λάθος πράγματα δείχνει. Οι ομάδες πρέπει να είναι ενωμένες στις κακές και άσχετες διαιτησίες γιατί αγαπητοί αντίπαλοι, σήμερα είναι υπέρ σας και αύριο που θα είναι κατά σας θα «κόπτεστε» διαφορετικά!

ΥΓ1. Με κάθε τρόπο θα προστατέψουμε τους παίκτες και την ομάδα μας με μηδενική ανοχή σε αυτούς που επιχειρούν να κλέψουν τον ιδρώτα των αθλητών μας! Σεβόμαστε τον θεσμό της ένωσης και των διαιτητών και αναμένουμε άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης από τους αρμοδίους!

Α. Σ. Νέας Πέλλας "Ο Φίλιππος"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Μήπως ο παίκτης που τόλμησε να ρωτήσει ήταν το γνωστό διαμάντι που έχετε στις τάξεις σας; Αυτός που όπου πάει αφήνει αποκαΐδια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 13 χοντροι 40χρονοι επαιξαν με μια νεανικη ομάδα και γκρινιαζαν απο το πρωτο δεκάλεπτο.
    Αφηστε κανενα νεο παιδι να παιξει ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο παίκτης

      Διαγραφή
    2. Τα νέα παιδιά είναι πολυτέλεια για τον πρωταθλητισμό τους..
      Αντε και στην Α1!!!

      Διαγραφή
  3. Α δεν τον ξέρετε... Άντε ζητάτε και τα ρεστα , υποθάλπε τ ε τον παίκτη που κόντεψε να χαλάσει το αντικαπνιστικό τουρνουα με τις αηδίες που έκανε και δεις θέλετε να τον ξανά θαυμάσουμε στην α κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε, μάλλον έχεις εμμονή με έναν συγκεκριμένο παίκτη μας και γι αυτό καυτηριαζεις άδικα όλη την ομάδα μας άλλωστε το σχόλιο σου 13 χοντροί 40αριδες δείχνει το πόσο λίγο ξέρεις τον φετινό Φίλιππο. Επίσης το ύφος σου είναι απαξιωτικο για την προσπάθεια και την δουλειά που κάνουμε όλοι στον σύλλογο. Αν το ψάξεις είμαστε από τις λίγες ομάδες καθ όλα τακτοποιημενες, επίσης το μισό μας Ρόστερ είναι κάτω των 30. Επίσης κάνουμε μεγάλες προσπάθειες φέτος για να κατεβάσουμε μίνι. Αν είσαι κάποιος παίκτης ή προπονητής κύριε ανώνυμε ξέρεις πόσο τρέξιμο έχουν αυτά που σου λέω. Επίσης κύριε ανώνυμε έχω έχω μάθει να μιλάω με επιχειρήματα και όχι πίσω από ανώνυμα σχόλια. Εγώ λοιπόν κύριε ανώνυμε είμαι ο Απόστολος Κοκονάς, προπονητής στην Ακαδημία και μέλος προπονητικού τιμ στο ανδρικό. Είμαι αυτός που ξεκίνησε όλη την προσπάθεια και δεν ανέχομαι ανώνυμα απαξιωτικά και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα σχόλια για την ομάδα μας. Αν είσαι παντελονατος κύριε ανώνυμε βγες επώνυμα και με σοβαρά επιχειρήματα να πεις τις ενστάσεις σου.Αυτά. ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ 1.41 ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ .... ΤΙ ΕΚΛΠΛΗΞΗ . ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ . (ΝΙΚΟΣ Π. ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΙΛΙΠΟΥ ΠΕΛΛΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά 2.31 εκτός από ψεύτης τραβάς και μεγάλο νταλκά που δεν είσαι παίχτης της ομάδας μας.(άκου εκεί πρών παίχτης μας χαχαχαχα).Όσο για σένα 10.07 μπερζεύτηκες.12 ήταν αλλά με Η στο τέλος.Θα την δείτε στον επαναληπτικό που δεν θα έχετε την βοήθεια από τους δύο συντοπίτες (συμπτωματικά και καλά ) διαιτητές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.