Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστυνομικοί Πέλλας–Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ 0-3 σε φιλανθρωπικό αγώνα στα Γιαννιτσά (βίντεο)



Έναν πολύ ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Στάδιο Γιαννιτσών μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας και των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ όπου τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «MAKE A WISH – ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ», το οποίο συμβάλει στην εκπλήρωση ευχών παιδιών ηλικίας 3-18 ετών τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρές και απειλητκές ασθένειες.

Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 0-3. Το παιχνίδι τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Θεολόγος Τσακίρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου και οι σύμβουλοι της Ένωσης Μίμης Πανίδης, Δημήτρης Δαμασκούδης και Κυριάκος Γαλατιανός.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 12΄ ο Χατζηλαμπρινός πλάσαρε λίγο άουτ
Στο 29΄ σουτ του Ειρηνάκη πέρασε άουτ
Στο 52΄ ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Καραγεωργίου με κεφαλιά πέτυχε το 0-1
Στο 69΄ αριστερό σουτ του Χατζηλαμπρινού μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος
Στο 80΄ ο Σαμαράς με ψηλοκρεμαστό σουτ κρέμασε τον Χατζίδη και σημείωσε το 0-2
Στο 88΄ ο Καραγεωργίου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-3
Στο 91΄ ο Κωνσταντινίδης με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι

Άριστος ο διαιτητής Γιώργος Μιχαηλίδης , με βοηθούς τους Άνθιμο Βασιλειάδη και Κώστα Ραμπούση, τους οποίους ευχαρίστησαν οι διοργανωτές για την αφιλοκερδή διαιτησία τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΑ Πέλλας (Αλεξανδρίδης): Καρυπίδης, Μπόλας, Μουρμούρας, Μαναβάκης, Λυτσίτσας, Χατζηλαμπρινός, Τόσιος, Καραγκιαούρης, Στεφανής, Κουρτελής, Ειρηνάκης.
Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ (Τερζανίδης): Αργυρόπουλος, Καραγεωργίου, Μήτογλου, Μαλιούφας, Ορφανός, Σαμαράς, Αλεξανδρίδης, Τανταλίδης, Αργυρίου, Κωνσταντινίδης, Μπορμπόκης.
Στο Β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Κουκίδης, Στυψιανός, Πόλκας και Παναγιωτίδης. 

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τον φιλανθρωπικό αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:  
dapelaspaok


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ(παραγοντας ομαδας πολης Γιαννιτσων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.