Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλοπή μαμούθ 1,3 εκατ. ευρώ από διαμέρισμα στο Βόλο


Τους δράστες της κλοπής «μαμούθ», σε σπίτι γνωστού Βολιώτη, αναζητά η Αστυνομία με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η λεία τους ανέρχεται στο ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες.

Οι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» σε διαμέρισμα στην παραλία του Βόλου, όπου μένει ο γνωστός, από τις δωρεές του στην Εκκλησία και στο Δήμο, Βολιώτης, ενώ στον επάνω όροφο μένει ο αδελφός του, στον οποίο φέρεται να ανήκουν τα χρήματα που εκλάπησαν.

Η διάρρηξη έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και τα δύο αδέλφια που βρισκόταν οικογενειακώς στην Αθήνα, επέστρεψαν εσπευσμένα, όταν ενημερώθηκαν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας για τη διάρρηξη.

Για την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει επίσημη καταγγελία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια, που διαθέτουν Κοινωφελές Ίδρυμα, έχουν κοινό ταμείο.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες του magnesianews.gr, αναφέρουν ότι αστυνομικοί πήγαν επί τόπου και διαπίστωσαν ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί, ενώ έλαβαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν και το εξετάζουν. Επίσης, η Αστυνομία εξετάζει την προέλευση των χρημάτων μέσω της τραπεζικής οδού, για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε καιρό πριν, όπως ισχυρίστηκε ο παθών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.