Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρηματοδότηση με 1 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέου σταδίου στην Έδεσσα


Στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάχθηκε η κατασκευή νέου Αθλητικού Κέντρου στο Δήμο Έδεσσας, στην περιοχή Πασά Τσαϊρ, με προϋπολογισμό 1.000.000,00 €. Η συγκεκριμένη ένταξη αποτελεί την πρώτη φάση για το έργο, που περιλαμβάνει τους αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου και στίβου, την περίφραξη και τα αποδυτήρια.

Το έργο έχει πολλαπλές θετικές επιπτώσεις για την πόλη της Έδεσσας, καθώς εκτός από τον προφανή αθλητικό του χαρακτήρα, θα επιτρέψει τη μεταφορά του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας και την αξιοποίηση του χώρου που αυτό καταλαμβάνει σήμερα στο κέντρο της πόλης, δίνοντας νέα αναπτυξιακή πνοή.

Πρόκειται δηλαδή για ένα έργο που θα επιφέρει σημαντικές χωροταξικές και οικονομικές αλλαγές στην πόλη της Έδεσσας, σε συνδυασμό με το ήδη εγκεκριμένο σχέδιο αστικής ανάπλασης, που θα βελτιώσει τη διασύνδεση του εμπορικού με το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά «Η χρηματοδότηση του νέου σταδίου της Έδεσσας στο Πασά Τσαΐρ αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για την Έδεσσα! Πρόκειται για ένα αθλητικό και ταυτόχρονα αναπτυξιακό έργο, που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στη λειτουργία της πόλης.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Δήμου Έδεσσας. Καταθέσαμε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση στους δύο υπουργούς, οι οποίοι αφού τη μελέτησαν αντιλήφθηκαν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της παρέμβασης και προχώρησαν άμεσα στην χρηματοδότηση του έργου».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 .. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ 2019 ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ .. ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙ ΣΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΓΑΝ.............

      Διαγραφή
  2. Αυτό το ΣΥΡΙΖΑ όλο το βρίζουν και όλο του φυλάνε τα πόδια πολύ γλυφτες ρε παιδί μου. Αλλά τι να κάνεις άλλοι θα το εγκαινιάσουν αν και όποτε φτιαχτεί όχι ο βλάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
      ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ 1.000.000 € ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;
      ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ.....ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΒΛΕΠΕ ΔΑΚ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΩΝ.
      ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑ ΤΣΑΙΡ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΥΜΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

      Διαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ ΓΙΑΝΝΟΥ ΡΕΖΊΛΗ ΕΓΙΝΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΊΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.